Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

FVH- Győr : A fiatal vállalkozóknak Yoda mester szavai is megszívlelendőek

 

A rendezvényen megjelenteket Ollári Gergely megyei elnök köszöntötte a Mobilis épületében, aki elsősorban 2013 sikereiről számolt be. Ismertette a januárban induló mentorprogramot, illetve örömét fejezte ki a nyár közepén megalakult női tagozattal kapcsolatban, amely egyébként addig kizárólag a fővárosban működött.

 A megyei elnököt Fekete Dávid, győri alpolgármester követte. A húszas évei közepén járó tisztviselő remek ötletnek tartja a FIVOSZ–t, azt pedig különösen örömteli, hogy a megyében is számtalan fiatal él, akinek vezetői ambíciói vannak.

 – Bízom benne, hogy az itt ülők elérik céljaikat. Kitartást kívánok hozzá! – bíztatta a jelenlévő, csaknem száz fiatalt Fekete Dávid.

Bővebben...

Női üzleti reggeli Győrben

Vállalkozó és vállalkozó ambíciókkal rendelkező hölgyeknek rendez üzleti reggelit a FIVOSZ győri Női Bizottsága június 29-én, szombaton délelőtt 10 órától. Az üzleti reggeli vendége lesz többek között Dr. Popovics Judit jogász – közgazdász, aki többek között a Bank Amerika kockázati tőkebefektetési részlegét vezette a Közép-Kelet Európai régióban, valamint Krucsai Ilona, az “Adjunk álmot gyermekeinknek” program főmunkatársa.

Bővebben...

Júniusi FIVOSZ Club Győrött - a modern kor vállalkozói

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Győr-Moson-Sopron megyei szervezete FIVOSZ Clubra vár titeket június 14-én, pénteken. A clubot ezúttal is a győri Mobilis Interaktív Kiállító Házban rendezzük meg. Mostani rendezvényünk témája: “A Modern kor vállalkozói”. A délután vendége lesz Szórádi Bence a LED NAGYKER (JCQ Hungary Kft.) ügyvezetője, valamint Noll-Batek Frigyes az iSzervizPont ügyvezetője is. A program kapcsolatépítő Business Beer Party-val zárul.

Bővebben...
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05