Főoldal Hírek Milliárdok fiatalok kezében: Történetek a céges generáció-váltásról
Milliárdok fiatalok kezében: Történetek a céges generáció-váltásról

Milliárdok fiatalok kezében: Történetek a céges generáció-váltásról

0
0

A képen: ifj. Vida Péter, Romhányi Tamás, Dr. Barta Anita, Inotay Petra, Cséfalvay Tamás, Mohay Gergely

 

Nagy sikerrel zajlott le múltheti eseményünk, melynek témája a generáció-váltást állította fókuszba.

Szervezetünk az elsők közt hívta fel a figyelmet hosszú évekkel ezelőtt a téma fontosságára, és mind a mai napig hangsúlyozza azt. Éppen ezért is jött létre ez év elején a KKV Transzfer Bizottságunk is. Ennek első aktivitásaként került megrendezésre ez az esemény, ahol sikeres fiatalok meséltek nekünk arról, hogyan is zajlott vagy épp zajlik jelenleg is ez a folyamat, így nyerhettünk betekintést testközelből a témába. Ők is megerősítették, bizony nem mindig zajlik minden úgy, ahogy „a nagy könyvben meg van írva”. Előfordulnak hol kisebb, hol nagyobb nézeteltérések akár családon belül, akár az alkalmazottak körében is, példáik által pedig tanácsokat is kaptunk ezek kezelésére.

Zárásképp a közönség soraiban számtalan jobbnál jobb kérdés merült fel, így még interaktívabbá vált a beszélgetés.

Mit is mondhatnánk? Egy ízig-vérig FIVOSZ-os esemény kerekedett, ami remek hangulatban és annál értékesebben telt.

Folytatjuk! 😉

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency