Főoldal Nem kategorizált Sport-és Életmód Bizottság
Sport-és Életmód Bizottság

Sport-és Életmód Bizottság

0
0

A Sport-és Életmód Bizottság célja segítséget nyújtani olyan fiatal vállalkozóknak, akik a fitnesz vagy az egészséges életmód területén szeretnének vállalkozni.

Tevékenységünk 2 részre oszlik:

  1. Segíteni azokat a sportolókat, akik nem alkalmazottként, hanem vállalkozóként szeretnének érvényesülni ebben a szakmában, hogy ne csak egy mellékkereset, munka melletti időtöltés legyen számukra a sport, hanem az a vállalkozás, amiből boldogan megélnek.
  2. Csapatban gondolkodás, keményen küzdés, fókuszálás…Csak néhány dolog a sok közül, amire a sport megtanít,és ami elengedhetetlen egy sikeres vállalkozás elindításához! Ráadásul megadja azt a fizikumot és kiállást, ami már félsiker egy üzlet megkötésénél! Célunk az, hogy ezekre az összefüggésekre megtanítsunk minden fiatal vállalkozót.

Elnöke: Békési Brigitta, a Beautyrobic edzésmódszer és nemzetközi brand megalkotója, a bestseller Wow Hatás könyv szerzője, ami Magyarországon kívül, Angliában, USA-ban, Kanadában és Ausztráliában is megjelent. Rendszeresen hívják előadni Magyarországon és a tengerentúlon egyaránt.

Alelnöke: Kovács Gergely, a BBS Gépek (professzionális alakformáló- és szépségápoló gépek) márka alapítója.
A 100DTP fogyasztó program megalkotója

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency