Főoldal Bizottságok Fejlesztéspolitikai és Adóügyi Bizottság
0

Fejlesztéspolitikai és Adóügyi Bizottság

0
0

Dr. Penke András

A Bizottság egyik célja, hogy valós képet adjon az Európai Unió finanszírozásával megvalósuló projektek vonatkozásában, mind az irányadó jogszabályok, mind az EU-s Irányelvek tekintetében, az esetlegesen felmerülő problémák esetében – például szabálytalansági eljárás – partnereinken keresztül valós segítséget nyújtsunk.

Adóügyi területen is az a prioritásunk, hogy tagjaink érdemi tájékoztatást kapjanak a felmerülő kérdéseik, vagy problémáik esetében, partereinken keresztül is segítsük képviseletüket, adótervezésüket, hogy tagjaink vállalkozása a lehető leghamarabb a legoptimálisabb képet kapva tudja meghozni vállalkozása számára fontos döntéseit.

A FAB Bizottság elnökeként jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezem a fenti területeken, jelenleg ügyvédi irodámat vezetve is foglalkozom a adóügyekkel és pályázatokkal kapcsolatos területtel.

Tagjainkat és a FAB Bizottságához fordulókat a lehető legtöbb és legjobb információkkal vértezhessük fel mind fejlesztéspolitikai, mind adóügyi kérdésekben, hogy a vállalkozásuk a gyorsan és érdemben tudjon reagálni a mindennapi kihívásokra olyan területeken, amelyek érintik a vállalkozások mindennapjait.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency