Főoldal Kulturális és Művészeti Bizottság

Kulturális és Művészeti Bizottság

Kulturális és Művészeti Bizottság

Hegyi Anita – elnök

Antalffy Péter – alelnök

A Kulturális és Művészeti Bizottság küldetése

A Kulturális és Művészeti Bizottság a kreativitás, művészet és kultúra terén tevékenykedő vállalkozásokat és vállalkozókat támogatja és hozza össze. A bizottság 2024-ban alakult meg azzal a szándékkal, hogy elismerje és erősítse a művészeti és kulturális szektorban tevékenykedő fiatal vállalkozókat, és elősegítse az együttműködéseket ezen a területen.
A bizottság fő célja az, hogy megteremtse a platformot a művészeknek, kulturális szervezeteknek és vállalkozóknak, ahol megoszthatják ötleteiket, tapasztalataikat és inspirációikat. Bizottságunk rendezvényeket, kiállításokat és kulturális eseményeket szervez, amelyek elősegítik a fiatal vállalkozók számára a szakmai kapcsolatok erősítését és a kreatív gondolkodás terjedését.
A bizottsággal segítjük a kulturális és művészeti vállalkozásokat a szakmai fejlődésben, mentorprogramok szervezésével és szakértői tanácsadással. A tagok számára lehetőséget teremtünk arra, hogy megismerjék egymás munkáját, közösen dolgozzanak ki projekteket, és erősítsék a kulturális és művészeti vállalkozások hálózatát.
A Kulturális és Művészeti Bizottságban kiemelt figyelmet fordítunk a fiatal tehetségek támogatására is, lehetőségeket kínálva számukra az előrelépésre és a láthatóság növelésére.
Emellett aktívan részt veszünk a művészeti és kulturális élet alakításában és az iparág fejlődésének elősegítésében

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency