Főoldal Hírek Év Fiatal Vállalkozója
Év Fiatal Vállalkozója
0

Év Fiatal Vállalkozója

0
0

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal a FIVOSZ azokat a mindennapi hősöket tudja vállalkozó nagykövetté nyilvánítani és a többiek számára megmutatni, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat 2016-ban Oltványi Zsolt, a Mentes Cukrászüzem tulajdonosa kapta.

Zsolt vállalkozása, a Mentes olyan egészséges és finom desszerteket készít, amelyek lelkiismeret furdalás nélkül fogyaszthatóak. A cukrászüzem innovatív süteményei országszerte megtalálhatóak, s hálózatuk egyre csak növekszik. A termékeik természetes alapanyagokból, egy táplálkozás-szakértő vigyázói szemei előtt, a cukrászok határtalan fantáziájának eredményeképpen készülnek. A klasszikus répacukor helyett eritritet, nyírfa- és kókuszcukrot használnak, több sütiből pedig egyszerűen kivették a laktózt és a tojást.

Idén a 2016-os Jövő Reménysége Díj elnyeréséért is pályázhattak a „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” projektek keretében létrejött vállalkozások tulajdonosai. Az elismerést az a fiatal vállalkozó kapta meg, aki a megalapítás óta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta, fiatal kora ellenére is sikeres a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhat társai számára.

A 2016-os Jövő Reménysége Díj nyertese a gyöngyösi Learn Virtual Europe Kft. tulajdonosa, Tóth Viktória. Viktória vállalkozása oktató szimulátorok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik hazai illetve külföldi piacokon.

Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy az ipari szakmák oktatását támogassák, ezzel a képzést költséghatékonyabbá, modernebbé, érdekesebbé, pontosabbá teszik a XXI. század technológiájával. Segítségükkel újra értéket nyerhet a fiatalok szemében az ipari szakmák elsajátítása, mert eszközeikkel lehetőségük adódik precízebben megtanulni az adott szakma rejtelmeit. Ezáltal magasabb színvonalú munkaerőt képviselhetnek a munkaerőpiacon, jobb kereseti kilátásokkal.

Szeretnél 2017-ben a legsikeresebb fiatal vállalkozókkal együtt fejlődni, velük kapcsolatot építeni?

Csatlakozz a FIVOSZ tagságába, ahol egy közösségben üzletelhetsz, fejlődhetsz és barátokra tehetsz szert!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency