Főoldal Nem kategorizált Női Bizottság
Női Bizottság

Női Bizottság

0
0

A Női Bizottság célja, hogy a tagok a saját maguk által megfogalmazott kérdésekre, kérésekre válaszokat kapjanak egymástól vagy szakértőktől, ezáltal pedig könnyebbé váljon számukra a vállalkozóvá válás és a vállalkozóként való élet. Fontosnak tartjuk, hogy a FIVOSZ Női Bizottsága a rengeteg női szervezet között egy olyan fórum lehessen, ahol a nők hiteles válaszokat kaphatnak az őket érdeklő kérdésekben.

Őszinte válaszok

Lényeges, hogy igaz és a nehézségekre is rámutató, nem csupán bagatelizáló válaszok és minták szülessenek. A nőket nem mint magányos és elnyomott harcosokat definiáljuk, hanem mint az igenis élő, az alkotáshoz és a teremtéshez szükséges férfival együttműködő, sértettségén túllépni kész öntudatos hölgyekként.

Elnöke
Dr. Barta Anita

„Imádom a kihívásokat, az új fejlődési lehetőségeket, szeretek inspirálódni és újat tanulni. Vallom azt, hogy szervezéssel egy nő életében a karrier és a család tökéletes párost tud alkotni.”

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency