Főoldal Nem kategorizált Média Bizottság
Média Bizottság

Média Bizottság

0
0

A FIVOSZ Média Bizottságának célja, hogy az érdeklődő tagok választ kapjanak egy sokak számára talán idegen területtel, a médiával kapcsolatos kérdéseikre.

Főként azoknak a fiatal vállalkozóknak tudunk segíteni, akik sajtószereplés előtt állnak, vagy a médiában szeretnék ismertebbé tenni a tevékenységüket, azaz PR tevékenységet szeretnének folytatni. Tanácsainkkal tudjuk támogatni a válságkommunikáció után érdeklődőket is.

Segítség a médiában

A FIVOSZ tagjainak bármikor lehetőségük nyílik arra, hogy elektronikusan feltegyék a kérdéseiket a média kapcsán, és tippekkel, ötletekkel, kapcsolatokkal gazdagodjanak a válaszok által illetve, hogy egy 1 órás egyszeri konzultációt vegyenek igénybe a PR területtel kapcsolatban.

 

 

                   Csatári Patrik
                          újságíró
            Média Bizottság elnöke

 

Válj taggá!
Aktív tagjává szeretnél válni a FIVOSZ Média Bizottságának? Lépj be, és írj a bizottság elnökének!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency