Főoldal Nem kategorizált Média Bizottság
Média Bizottság

Média Bizottság

0
0

Koczka Máté – alelnök

Viszlay Márk – alelnök

A Média Bizottságon keresztül az érdeklődő tagok választ kaphatnak a médiával kapcsolatos kérdéseikre. Főként azoknak a fiatal vállalkozóknak tudunk segíteni, akik sajtószereplés előtt állnak, vagy a médiában szeretnék ismertebbé tenni a tevékenységüket.

A FIVOSZ tagjainak bármikor lehetőségük nyílik arra, hogy elektronikusan feltegyék a kérdéseiket a média kapcsán, illetve, hogy egy egyszeri, 45 perces online konzultációt vegyenek igénybe a PR területtel kapcsolatban.

Média Bizottság a média- és kommunikációs szektorban tevékenykedő fiatal vállalkozók és szakemberek közötti kapcsolatokat erősíti, támogatja a szakmai fejlődést, és elősegíti az innováció és kreativitás terjedését a médiaiparban. A bizottság megalakulása óta kiemelten foglalkozik a média vállalkozásokat érintő kihívásaival és lehetőségeivel.

A Média Bizottság főbb tevékenységei:

 • Kapcsolatépítés és Networking:
  Rendezvényeinken a médiaipar fiatal vállalkozói találkozhatnak, tapasztalatokat cserélhetnek, és erősíthetik szakmai kapcsolataikat.
 • Tudásmegosztás és Tréningek:
  Szakértői tanácsadások igénybevételére biztosítunk lehetőséget, ahol a legújabb média trendekről, digitális marketingről, tartalomkészítésről és egyéb olyan területekről, szerezhetsz hasznos információkat és tippeket, amelyek a médiaiparban fontosak lehetnek a vállalkozások számára.
 • Innováció és Technológiai Fejlesztések:
  A Média Bizottság figyelemmel kíséri az iparágban zajló technológiai változásokat és innovációkat, és segíti a tagokat az ezekhez való alkalmazkodásban.
 • Közösségi Média Jelenlét és Branding:
  Támogatjuk a vállalkozásokat a hatékony közösségi média jelenlét kialakításában, a brandépítésben és a digitális kommunikáció terén.
 • Képviselet és Érdekérvényesítés:
  Aktívan részt veszünk az iparági képviseletében és érdekérvényesítésében, elősegítve a fiatal vállalkozók hangjának hallatását a média- és kommunikációs szektorban.

A Média Bizottságunk célja, hogy ösztönözzük a médiaipari vállalkozók közötti együttműködést, elősegítsük a szakmai fejlődést, és hozzájáruljunk a médiaiparban tevékenykedő fiatal vállalkozások sikeréhez és fenntartható fejlődéséhez.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency