Főoldal Egyéb Turisztikai Bizottság

Turisztikai Bizottság

0
0

Eppel Krisztián – elnök

A Turisztikai Bizottság küldetése

Turisztikai Bizottsága az utazási és turisztikai szektorban tevékenykedő fiatal vállalkozók közötti kapcsolatokat erősíti, támogatja a szakmai fejlődést, és elősegíti az innovációt a turisztikai iparágban. A bizottság a turizmusban tevékenykedő vállalkozásokat és vállalkozókat összehozza, lehetőséget teremt a tapasztalatcserére, és támogatja az iparág fejlődését.

A Turisztikai Bizottság főbb tevékenységei:

Kapcsolatépítés és Networking:
Szakmai rendezvényeinken, konferenciáinkon lehetőséget teremtenünk a turisztikai vállalkozók számára a kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére.

Innováció és Újítások:
Kiemelt figyelmet fordít az innovációra és az újításokra a turizmus területén, segíti a vállalkozásokat az új trendek és technológiák alkalmazásában a turisztikai élmények javítása érdekében.

Közös Marketing és Promóció:
Támogatjuk a turisztikai vállalkozások közös marketingkampányait és promóciós tevékenységeit a célcsoportok szélesebb körben való eléréséhez.

Fenntartható Turizmus:
Elkötelezettek vagyunk a fenntartható turizmus elősegítésében, és támogatjuk a vállalkozásokat a környezetbarát gyakorlatok bevezetésében és fenntartható üzleti modell kialakításában.

A Turisztikai Bizottságunkban a turizmus területén tevékenykedő fiatal vállalkozók érdekeit képviseljük, segítjük a szakmai fejlődésüket és hozzájárulunk a turisztikai iparág fenntartható és innovatív fejlődéséhez.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency