Főoldal Nem kategorizált Gasztro Bizottság
Gasztro Bizottság

Gasztro Bizottság

0
0

Amennyiben élelmiszer-vállalkozást üzemeltetsz, vagy most készülsz arra, hogy vendéglátás, élelmiszer-előállítás vagy forgalmazás legyen céged profilja, akkor a FIVOSZ GASZTRO BIZOTTSÁGA támogatást tud nyújtani neked.

Célunk, hogy olyan szakembereket állítsunk a tagjaink közé, akik számára fontos a szakmai együttműködés és a magyarországi gasztro kultúra fejlesztése. Ha FIVOSZ tag vagy, akkor lehetőséged van szakértőinkkel ingyenes konzultációra, legyen szó üzletnyitási kérdésekről, vagy üzemeltetési tapasztalatokról. Használjuk egymás tudását és kapcsolatrendszerét, építsünk működő és színvonalas vállalkozásokat.

Elnök: Oltványi Zsolt – Mentes cukrászda ügyvezetője, Év Fiatal Vállalkozója Díj 2016 nyertese

2010 óta szakmai irányításával tulajdonosként egy online marketing ügynökséget vezet, illetve 2013-óta a Mentes cukrászüzem ügyvezetője és szakmai vezetőjeként tevékenykedik. A nulláról sikerült elsajátítania a márkaépítés online és offline területének minden csínyját-bínyját, továbbá a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnöke. Márkaépítés, értékesítés és cég menedzsment területen rendelkezik teljes körű gyakorlati tapasztalattal, valamint a magyar egészségtudatos iparág egyik szakértőjeként éli mindennapjait. Ha szeretnél gyakorlatias tanácsokat kapni egy olyan szakembertől, aki már látta azt, hogy milyen egy céget a nulláról felépíteni, fordulj hozzá bizalommal.

 

 

Alelnök: Cserfalvi Bence – Cserfalvi cukrászda tulajdonosa

Cserfalvi Bence a Cserfalvi Cukrászati kft. ügyvezetője. Családi vállalkozásuk második generációjaként születéséttől kezdve belelátott az üzleti és a cukrász élet rejtelmeibe. Kiskoáttól kezdve otthonosan mozog az üzlettérben, szülei korán megtanították, mind a pultozás, a cukrászat, mind a vállalkozás és az üzletvezetés alapjaira.  Sikereinek titka, nagyszülei valamint szülei tájékozottsága, hozzáértése az üzleti és a vállalkozói élethez. Célja, hogy hasonlóképp segítségére lehessen azoknak, akiknek bármilyen eligazításra van szükségük ebben a kusza, nehezen átlátható vállalkozói világban.

 

 

FIVOSZ tagként lehetőséged van 1 órás ingyenes konzultációra egyeztetett időpontban és helyszínen.

 

Válj taggá!
Aktív tagjává szeretnél válni a FIVOSZ Gasztro Bizottságának? Lépj be!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency