Főoldal Nem kategorizált Gasztro Bizottság
Gasztro Bizottság

Gasztro Bizottság

0
0

Amennyiben élelmiszer-vállalkozást üzemeltetsz, vagy most készülsz arra, hogy vendéglátás, élelmiszer-előállítás vagy forgalmazás legyen céged profilja, akkor a FIVOSZ GASZTRO BIZOTTSÁGA támogatást tud nyújtani neked. Célunk, hogy olyan szakembereket állítsunk a tagjaink közé, akik számára fontos a szakmai együttműködés és a magyarországi gasztro kultúra fejlesztése. Ha FIVOSZ tag vagy, akkor lehetőséged van szakértőinkkel ingyenes konzultációra, legyen szó üzletnyitási kérdésekről, vagy üzemeltetési tapasztalatokról. Használjuk egymás tudását és kapcsolatrendszerét, építsünk működő és színvonalas vállalkozásokat.

Elnök: Oszlánczi Réka, étterem tulajdonos, gasztro-franchise rendszergazda , a 2014-es Jövő Reménysége Díj/Orszgos Fiatal Vállalkozói Különdíj tulajdonosa.

A CREPPY Franchise System Kft. ügyvezetője, és tulajdonosa vagyok, a Creppy, azaz palacsintára épülő gaszto-vállalkozási rendszer megalkotója. Gyerekkora óta a vendéglátásban él, mögötte többgenerációs, 30 éves vendéglátós tapasztalat áll, melyből 10 évet a palacsintás gasztrónómia megteremtése, elfogadtatása és finomra hangolása tett ki. Az itt gyűjtött tapasztalatok alapján management, marketing területeken tud segítséget nyújtani.

FIVOSZ tagként lehetőséged van félórás ingyenes konzultációra vele egyeztetett időpontban és helyszínen.

Válj taggá!
Aktív tagjává szeretnél válni a FIVOSZ Gasztro Bizottságának? Lépj be!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2018 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency