Test3

Test3

0
0

A legsikeresebb fiatal vállalkozók közé csatlakozhatsz, miközben piacvezetővé válsz.

21 ezer cég keres beszállítót. Hozzáférést kapsz hozzájuk + FIVOSZ tagságot + Milliárd Bérletet adunk.
Augusztus 4. 23:00-ig.
80-ból már csak 74 db van.

Kik vagyunk?

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségét azért hoztuk létre, hogy te és a hozzád hasonló 18-40 év közötti fiatal vállalkozók, akik piacvezetővé szeretnének válni, vagy már azok, egymástól tanuljanak és üzletet szerezzenek.
Alapító Elnök: dr. Kovács Patrik, aki egyben az Európai Fiatal Vállalkozói Szervezet elnöke is.

Ez egy 22 450 forint értékű ajándék – és már csak 75 van belőle.

Ezzel a regisztrációval a következők járnak neked:

 •          21 000 magyar üzleti keresletre adhatsz ajánlatot (új ügyfeleket szerezhetsz!), azaz 21 000-en keresnek beszállítót, akik rólad még nem is tudnak, hisz nem adtál nekik ajánlatot
 •          31 000 üzleti kínálat közül választhatod ki a legjobb beszállítóidat és partnereidet
 •          Napi és heti hírlevélben jelensz meg 1 évig, melyet 24 000 cégvezető és kereskedelmi vezető fog olvasni, azaz akár 365 alkalommal küldik ki ajánlatod/keresleti felhívásod 24 000 vezetőnek
 •          PASS hozzáférést kapsz 365 napra, ez a legmagasabb szintű hozzáférés 24500 Ft értékben
 •          24 000 cégvezetőnek/kereskedelmi vezetőt közvetlen kereshetsz fel üzenetben vagy telefonon
 •          új ügyfeleket szerezhetsz pár kattintással
 •          új beszállítókat/alvállalkozókat szerezhetsz nagyon gyorsan

Az Üzletiajánlatok.hu-val közvetlen hozzáférésed lesz egy 2300 milliárd forintos piachoz (a regisztráltak összárbevétele ennyi).

 Évente minimum 12 FIVOSZ rendezvényre jöhetsz el vele!
(A programváltozás jogát fenntartjuk.)

2016-os belépők:

Kell külön fizetni érte? Nem, automatikusan jár a tagságod mellé, ha JÚNIUS 30-IG csatlakozol!

Milyen előnyökkel jár a Milliárd Bérlet?

Ha nem vagy FIVOSZ tag, egy rendezvényre a belépő min. Br. 6000 Ft. Ha évente 5 rendezvényre eljössz, már vissza is jött a bérlet ára, ráadásul mivel FIVOSZ tag vagy, az összes FIVOSZ tagoknak járó szolgáltatást is igényebe veheted! (Ezért görgess lejjebb!)

Milliárdos vállalkozóktól tanulsz vállalkozni

Legtöbb rendezvényünk zártkörű, belépőt sem adunk rá, csak FIVOSZ tagként a Milliárd Bérlettel látogathatod

Évente több, mint 10 zártkörű FIVOSZ rendezvényre kapsz belépőt

Soronkívül jutsz be FIVOSZ eseményekre

Személyesen kérdezhetsz a piacvezető, milliárdos előadóinktól minden előadáson

Biztos, hogy választ kapsz kérdésedre

Személyesen találkozhatsz olyan tagokkal, akik hasonló cipőben járnak mint te, és a Te megoldandó problémádat nemrég oldották meg, így neked is tudnak segíteni

Évente 200 új vállalkozói kapcsolattal bővítheted kapcsolatrendszered FIVOSZ tagok által

Megkapod milliárdos, piacvezető cégtulajdonosok e-mail elérhetőségét, hogy bármikor kérdezd őket

Havonta egy milliárdos, piacvezető cég tulajdonosával fogsz találkozni

Milliárdos vállalkozók, ismert emberek, akikkel találkozhatsz a Milliárd Bérlet által: 

és akik még előadtak FIVOSZ rendezvényen:

Fornetti tulajdonosa, Kürt tulajdonosa, Sziget Fesztivál tulajdonosa, WunderCar alapító, Kovi (felnőtt tartalmakat gyártó vállalkozó), Andy Vajna, Zacher Gábor, Klapka GyörgyRoland Divatház alapítója, Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa, Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Cserpes Sajtműhely tulajdonosa, Litkai Gergely (Dumaszínház alapítója), Balázs Klári, Legrand Zrt. (500 fős cég) vezérigazgatója, Videoton Holding (8000 fős cég) vezérigazgatója, Szeretlek Magyarország tulajdonosa, Ma Este Színház tulajdonosa, easyMaths tulajdonosa, Kötéltechnika tulajdonosa, easyMaths.hu easyLearn.hu tulajdonosa, Iron Mountain ügyvezetője (200 fős cég), Ravak ügyvezetője, Dr. Zacher Gábor (toxikológus), Dr. Schiffer Miklós (stílustanácsadó), Zólyomi Zsolt (parfumőr), Forbes főszerkesztő, Figyelő szerkesztő, Hír24 szerkesztő, Üzletrész.hu szerkesztő, Haszon Magazin szerkesztő, Team Distinction alapító, NNG vezérigazgató, Katus Attila, Telenor vezérigazgató-helyettes, Hanga Zoltán (Budapesti Állatkert), Experidance igazgatói, LEDLEET ügyvezető, Loffice tulajdonosai, Szállás.hu alapítója, Mogyi Kft. ügyvezetője, Szilánk (300 fős üveggyártó cég) tulajdonosa,Kancellár.hu Zrt. elnöke

1. Milliárd Bérlet. Több, mint 12 FIVOSZ rendezvényre jöhetsz el 365 napon keresztül, külön belépőt már nem kell fizetned oda, melyre a Milliárd Bérleted érvényes. Tanulsz piacvezető cégvezetőktől. Leülsz velük egy sörre – itt egyenrangú partnerként fognak kezelni téged a milliárdos cégek vezetői is.
AZ ESEMÉNYEKÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

2. Interjú. Meginterjúvolunk téged cégedről, a kész interjút fotóval megjelentetjük a fivosz.hu -n és vállalkozzitthon.hu -n (legnagyobb fiatal vállalkozóknak szóló hírportál). Az interjúk átlagosan 170 megosztást és több ezer átkattintást kapnak. Nagyon megismernek.

3. Reklámozunk téged. A bemutatkozó anyagodat a teljes FIVOSZ közösség megkapja és a teljes partnerhálózatunkban szétküldjük, így 30 000+ cégvezető email fiókjába jutsz el ajánlatoddal. Évente 2X a Te ajánlatodat küldjük körbe.

4. Interjú az Üzletrész.hu-n (csomagvásárlás esetén). Akár közvetlen megkereséseket is kaphatsz, és jól kommunikálható komoly megjelenésnek számít.

5. 7 db privát szakértői konzultáció. Segítünk abban, hogy kihozhasd magadból és cégedből a maximumot, és drasztikusan növekededhet a profitod. Az alábbi 7 konzultációt kapod meg profi szakértőinktől.

 1.        1 óra Online marketing konzultáció (vállalkozóknak)
  Nem nő a bevétel? Olyan szakember segít, aki a KKV-k leghatékonyabb marketingproblémáit ismeri, cégével több, mint 1000! eredményes kampányon van túl. Ezzel 10 éves online marketing tapasztalatot kapsz.
 2.         1 óra Üzleti terv konzultáció
  Stagnál a céged? Vagy robbanás előtt állsz? Olyan szakember segít, aki 7 évig volt egy nagybank igazgatója, több ezer üzleti terv futott át rajta, látta, hogy mi az ami megvalósul és mi az ami nem. Partnere pedig 4 db cégé (köztük egy 7 milliárdos forgalmú céget) adott el, egyenként 2 millió dollár feletti összegért!
 3.        1 óra PR konzultáció Mi volna, ha felkapná a cégedet a média, és akár több tízmillió Ft ingyen reklámot kapnál? Van ilyen. Jó pár FIVOSZ taggal megtörtént, egyenesen berobbantak. Szakemberünk, aki a konzultációt nyújtja több tucat ilyen PR kampányt bonyolított már. Ráadásul egy napi 500 ezres látogatottságú oldalért felel. Ő aztán tudja, hogy mi kell a nagy hírveréshez.
 4.        1 óra Éttermi és hostel eredményességnövelés konzultáció 
  Hostelt, hotelt, éttermet, discot üzemeltetsz és nem jutsz egyről a kettőre? Netán most indítanál egyet? 90%-uk elbukik. A tied most épp nő vagy stagnál? Szakértőnk több, mint 100 vendéglátó egység felépítésén van túl. Ennyi üzleti tervet látott, engedélyeztetést csinált, és a teljes koncepció kialakítást végezte. Már előre tudja mi működik és mi nem. Találkozol vele?
 5.        1 óra Adó és Könyvelési konzultáció
  Pont annyi adót fizetsz amennyit kell, vagy sokkal többet? Milyen munkát végez a könyvelőd? Szakértőnk által kiderül.
 6.        1 óra Jogi konzultáció
  Kevesebb, mint 51%-od van a cégben? Vigyázz mert nagy problémák lehetnek ebből. Ha konkrét jogi ügyed van, 365 napon keresztül keresheted jogi szakértőnket egy teljes órára. Miért fizetnél más ügyvédi irodának több tízezer Ft-os óradíjat, ha ez benne van a FIVOSZ tagságba?
 7.        1 óra Menedzsment és Minőségirányítási konzultáció
  Beleőrülsz a munkába, mert annyit dolgozol? Ezért kell a cégedet úgy önjáróvá átszervezni, hogy az nélküled is nagyon biztonságosan működjön. Szakértőnk 200 fős óriási mínuszt termelő cégből csinált fél év alatt radikális átszervezéssel egy profitábilis céget. Ez volt az első ilyen munkája. Utána eldöntötte, hogy ő cégeknek segít leszabályozott rendszereket kiépíteni. Német és magyar területen szerezte több tízéves tapasztalatát.

6. Mentorprogram. Látogathatod a Mentorprogram rendezvényeit, sőt akár kaphatsz egy mentort is, aki segít téged abban, hogy üzleti céljaidat elérhesd.

7. Profitodat növeljük. MOL-FIVOSZ üzemanyagkártyáddal olcsóbb a tankolás, irodád rezsiköltségeit MVM-partnerkedvezménnyel csökkentheted, a Kulcs-Soft ügyviteli szoftverekre 20% kedvezményt kapsz. (Hamar visszajön a tagdíj.)

8. Teljes költségaudit. Megnézzük minden költésedet és bevételedet, és segítünk befoltozni a „lyukakat”, ahol elfolyik a pénz. Túl sokat költesz egy alvállalkozóra? Túl drágán szerzel be egy anyagot? Optimalizálhatnád az adófizetésedet? Kiderítjük neked. (Ha 25 000 forintnyni túlköltést észreveszünk neked, akkor máris megtérült a tagdíjad.)

9. Videók. „Milliárdos sikersztorik” videósorozatunkban a legnagyobb magyar cégek vezetői mesélik el, hogy hogyan építették fel cégbirodalmukat. Inpsiráció és tapasztalat 16 milliárdostól.

Fornetti tulajdonosa Dumaszínház alapítója Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa Kürt Zrt. elnöke

10. Kiadványok, ekönyvek. „50 legígéretesebb vállalkozási ötlet”, hogy mindig tele legyél ötletekkel. „Hogyan vállalkozz itthon”, hogy a bürokratikus és mindenféle akadályokat gördülékenyen vedd. „Hogyan legyünk sikeres vállalkozók”, mert mindannyian a sikerért kezdjük el. A tudás hatalom.

11. FIVOSZ online csoport. Tanácsot kérnél? Alvállalkozót keresel? Segítenél a többieknek? Felveszünk a zárt online csoportunkba, ahol minden FIVOSZ-tagot 0-24 elérsz.

12. Használod a FIVOSZ logót. Belépés után kérvényezheted a FIVOSZ logó használatát weboldaladon, arculati anyagaidban, így ügyfeleid sokkal jobban meg fognak benned bízni.

13. FIVOSZ vezetőségi kapcsolattartó. A FIVOSZ egy üzleti és baráti társaság. Szeretnénk, hogy minél gyorsabban beilleszkedj, megtaláld a számításaidat, kérdésedre választ kapj, ezért egy FIVOSZ vezetőségi tagot kapsz kapcsolattartóként magad mellé, akivel a belépés után rövid időn belül személyesen is érdemes találkoznod.

80-ból már csak 74 db van.

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól  
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft 
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

100% Garanciát adunk

Próbáld ki a FIVOSZ-t kockázatok nélkül!

Biztosak vagyunk a minőségben, ezért jöjj el 1 rendezvényre és kérj 3 konzultációt. Ha ezek után úgy érzed, hogy a FIVOSZ nem neked való, akkor a teljes tagdíjadat visszakapod.

A jelentkezéssel semmit nem veszíthetsz, mert a garancia megvéd. De gondolj bele, hogy mennyi mindent kaphatsz egy országos vállalkozószövetségtől.

Ezek az anyagok, hozzáférések, kedvezménykártyák, rendezvények, sajtómegjelenések, reklámhelyek, kapcsolati tőke és programok papíron több százezer forintot érnek.

És ez nem túlzás.

Szerintem te is ismered a nagymenő tanácsadók óradíjait (10 000 forintról indul a legolcsóbb), itt viszont egyből 7 óra konzultációt kapsz (már ez önmagában 100 000 körül lenne).

És a FIVOSZ tagság valós értéke milliókban mérhető, ha az itt kapott tanácsok és itt megszerzett kapcsolati tőkéd hozzásegítenek téged ahhoz, hogy egy százmilliós (milliárdos) árbevételű céget építs.

Az egész éves FIVOSZ tagságod mindössze 25 000 forintba kerül (ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor csak 20 000 forintba).

Te is tudod, hogy a siker „titka” az, hogy megismerd a megfelelő embereket és megszerezd a megfelelő tudást. Nálunk mindkettőt megtalálod. Kapcsolati tőke és tudástőke – a mai tudás- és kommunikáció központú világban ezen a kettőn áll vagy bukik a vállalkozásod sikere.

A FIVOSZ az a pezsgő vállalkozóközösség, melyekbe azok a fiatal vállalkozók lépnek be, akik szeretnék itthon a saját álmaikat megvalósítani. Szeretnének tanulni a legjobbaktól. És szeretnék megismerni egymást (networking).

Bizonyára veled is előfordult már, hogy nagyon szeretted volna valakivel megvitatni egy üzletfejlesztési ötletedet. Lenyűgözött egy-egy piaci rés vagy innovatív termékötlet. Órákat tudnál beszélni a cégvezetés kihívásairól és a megoldásokról.

És nem találtál senkit, aki osztozna a lelkesedésedben.

Nos, ha ezt az oldalt olvasod, akkor megtaláltad ezt a társaságot.

A FIVOSZ-tagok ugyanolyan lelkesek, tehetségesek és vállalkozás centrikusak, mint te. 18-40 körüliek, szemükben lobog a vállalkozói szenvedély, piacvezetők (vagy azokká szeretnének válni), tudáséhesek és minden networking-lehetőséget vagy tanulási alkalmat kihasználnak.

Ha te is ilyen vagy, akkor a FIVOSZ-ban megtalálod a számításod.

Őszinte leszek – a FIVOSZ-tagság nem mindenkinek való. És nem minden jelentkezést fogadunk el, hogy a szövetség minősége magas maradhasson.

Nem veszünk fel kényszervállalkozókat. Nem lehet tag az, aki csak értékesíteni szeretne. Nem hígítjuk fel MLM-esekkel a tagságot.

És még ezzel az erős szűréssel is évente több mint 400 új taggal bővülünk (ezzel a FIVOSZ a leggyorsabban fejlődő vállalkozói közösség).

450 sztárvállalkozói előadást/konferenciát tartottunk
33 500 vállalkozónak küldjük el a veled készített interjút, hogy megismerjenek téged
1222 cég elindulásához járultunk hozzá
200 mentoráltunk volt. Talán te leszel a következő?
80  mentor segít cégedet sikeressé és nyereségesebbé tenni
110 olyan cég van a FIVOSZ-ban, amely egyértelmű piacvezető és százmilliós, illetve milliárdos árbevételük van
70 milliárd forint a FIVOSZ tagok összárbevétele

FIVOSZ tagság mellé csak augusztus 4. 23:00-ig adunk ajándékként PASS hozzáférést a 21 ezres beszállítói (Üzletiajánlatok) adatbázishoz és Milliárd Bérletet.
80-ból már csak 74 db van.

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól  
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft 
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

Ők ilyen bevételnövekedést értek el egy év alatt, miután FIVOSZ taggá váltak

 „Értékes üzleti kapcsolatokat és jó barátokat kaptam”
Egy év alatt: 31 millió Ft bevétel növekedés
Rajnai Richárd, tulajdonos Kötéltechnika Kft.
www.koteltechnika.hu

„Olyan dolgokat tanulhatsz, amit az iskolapadban senki nem mond el neked”
Egy év alatt: 3 millió Ft bevétel növekedés
Békési Brigitta – tulajdonos, Beautyrobic, Kupon Birodalom Kft.
 www.beautyrobic.hu 

„Konkrét üzleti eredményekben mérhető a tagok között együttműködés”
Egy év alatt: 111 millió Ft bevétel növekedés
Szórádi Bence tulajdonos, LED LEET, JCQ Hungary Kft.  
www.ledleet.hu

„A FIVOSZ és mentorom a franchise rendszer kiépítésében segített sokat”
Egy év alatt: 2 millió Ft bevétel növekedés
Oszlánczi Réka – tulajdonos, CREPPY Franchise System Kft.
www.palacsintahaz.hu 

„A FIVOSZ nekünk az a hely, ahol a saját álmainkhoz kerülhetünk közelebb”
Egy év alatt: 4 millió Ft bevétel növekedés
Somogyi Tibor – ügyvezető, easyMaths.hu & easyLearn.hu
EasyMaths Kft.
www.easymaths.hu 

„A FIVOSZ a legjobban szervezett közösség, amellyel Magyarországon találkoztunk”
Egy év alatt: 73 millió Ft bevétel növekedés
Gergely Péter – ügyvezető, BankRáció.hu
Bankráció Kft.
www.bankracio.hu

Kérdésed van?

Mindenre válaszolunk, mert érted vagyunk.

Hívj: +36 1 785 7977 (munkanapokon 9:00-17:00 között)

Írj üzenet ide kattintva!

Lépj be a FIVOSZ-ba még ma

Gondolj bele, hogy ha 3 évvel ezelőtt beléptél volna… most kapcsolati tőkéd 500+ névjegykártyával gazdagabb lenne. A most fejedben levő kérdéseket megválaszolták volna a FIVOSZ-mentorok és a tagság. Rendezvényeinken értékes tudáshoz jutottál volna.

Amíg konkurensed üzleti könyvekből tanul, addig te üzleti könyvekből ÉS milliárdos vállalkozóktól tanulhatsz.

Piacvezetőktől tanulhatod, hogy hogyan válj piacvezetővé te is.

És természetesen ez egy közösség, ahol hozzád hasonló szemléletű barátokat is szerezhetsz. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem az első FIVOSZ-rendezvényem olyan volt, mint szomjas embernek a víz: „végre vállalkozó fiatalok!”

Itt otthon érezheted magad. Mosolyogva és bulizva tesszük nyereségessé a cégeinket és valósítjuk meg álmainkat.

A FIVOSZ-ba már 3 évvel ezelőtt csatlakoznod kellett volna.

De a jó hír az, hogy a 2. legjobb csatlakozási időpontod most van.

Kérd el a FIVOSZ tagságodat, mert ez az ajándék limitált (a 80-ból már csak 75 Üzletiajánlatok.hu PASS regisztrációnk van, ha augusztus 4-ig válsz taggá) ráadásul valószínű pár napon belül elkapkodják.

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól  
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft 
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

A fenti előadók mellett milliárdos cégek tulajdonosaival. Piacvezető fiatal vállalkozókkal, akik már felépítettek egy nagyon komoly céget és fiatal vállalkozókkal, akik rövid időn belül piacvezetővé szeretnének válni.

Velük biztosan találkozhatsz FIVOSZ rendezvényeken:

1918 óta működő étterem, annó még Habsburg Ottót is étkezett náluk.

Kizárólag helyi, termelők élelmiszer termékeit árusító üzlet.

Egy 77 alkalmazottat foglalkoztató irodatakarító cég, 38 éves ügyvezetővel. Kiváló példa, hogy ebben az iparágban is lehet sikeres, nyereséges vállalkozást üzemeltetni.

A rúdtánc oktatás specialistája, Pirner Alma stúdiója, a Dollhouse.

Hazánk piacvezető fürdőszoba szanitereket forgalmazó, milliárdos cége, a RAVAK.

Egy 2012-ben alapult, élőfüves sportpályák építésére szakosodott cég.

Tűzvédelemmel foglalkozó vállalkozás.

Egy 260 millió Ft forgalmú, 8 fős villamos kábel-vezeték forgalmazó vállalkozás.

8 alkalmazottat foglalkoztató budapesti optika.

600 millió Ft forgalmú, prémium pálinkákat gyártó cég.

Milliárdos forgalmat bonyolító, piacvezető számlázószoftvereket fejlesztő cég, a Kulcs-Soft Nyrt.

10 alkalmazottat foglalkoztató fuvarozó cég.

Az üzleti tervek specialistája, 7 év nagybanki tapasztalattal.

Hazánk piacvezető 30 fős kürtőskalács gyártó cége.

Adatgyűjtő rendszereket és gépeket fejlesztő, gyártó cég.

Hölgyekre szakosodott fitness cég, a szépség mellé óriási önbizalmat adnak, több ezer ügyféllel.

Közösségi finanszírozáson alapuló, hölgyek új kebleit támogató cég.

21 éves fiatal vállalkozó otthoni design kiegészítőket árusító boltja, a Váci negyedben.

Veszélyes áruk szállítását végző cég.

Az ország piacvezető irat és dokumentumkezelő cége, milliárdos forgalommal.

Csak friss, magyar gyümölcsökkel, zöldségekkel látják el a piacot. Forgalmuk 100 millió Ft feletti, mely jól mutatja, hogy a zöldség-gyümölcs kereskedelemben is lehet nagyon sikeres céget építeni.

Orvosi műszergyártó cég.

Budapest egyik legismertebb szórakozóhelye.

Papír írószer nagykereskedő cég, milliárdos forgalommal.

Pályázatírással és közbeszerzési tanácsadással foglalkozó, 600 millió Ft feletti forgalmat bonyolító vállalkozás.

Szünetmentes tápegységeket gyártó, forgalmazó cég.

Kézműves csokoládékat gyártó cég, a chocoMe.

Az Asztalka nem egy hagyományos cukrászda. Inkább olyan, mint egy nyitott nappali, ahol nem csupán finomságokkal kényeztetnek, hanem ahol oda is figyelnek rád.

Hostess ügynökség, akik dolgoztak már a Mercedes-Benz, Sió, Nespresso, Showder Klub és a Telenor részére is.

Követeléskezelő cég, mely 18 alkalmazottat foglalkoztat.

Budapest egyik legkedveltebb találkahelye a megszülető vigalmi negyedben, egy bár és ruhaszalon 2 in 1, ahol két koccintás között felpróbálhatsz egy szürrealista ruhadarabot, ami biztosan nem jön szembe az utcán. Tóth Virág divattervező ruhaboltja.

Tűzzsonglőrök, akik már a Sziget Fesztiválon és az Audi rendezvényein is felléptek és további több ezer sikeres fiatal vállalkozó!

Kérd el a FIVOSZ tagságodat, mert ez az ajándék limitált (a 80-ból már csak 74 Üzletiajánlatok.hu PASS regisztrációnk és Milliárd Bérletünk van, ha augusztus 4-ig válsz taggá) ráadásul valószínű pár napon belül elkapkodják.

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól  
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft 
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

Kérdésed van?

Hívj: +36 1 785 7977 (munkanapokon 9:00-17:00 között)

Írj üzenet ide kattintva!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency