Főoldal Egyéb KKV Transzfer Bizottság
0

KKV Transzfer Bizottság

0
0

ifj. Vida Péter – elnök

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének KKV Transzfer Bizottsága azzal a céllal jött létre 2024-ben, hogy támogassa azon családi vállalkozásokat, ahol küszöbön áll a generációváltás. A FIVOSZ volt az első szervezet Magyarországon, amely aktívan kezdett foglalkozni a magyar KKV-k generációváltásával kapcsolatos kihívásaival és megalakulása óta ez az egyik fő témája. A bizottság igyekszik olyan szakmai anyagokat előállítani, amelyek támogatják a családi vállalkozások sikeres generációváltását, a sikert pedig nem csak abban definiálja, hogy az alapító átadja gyermekének a vállalkozás vezetését, hanem abban is, amikor a folyamat szereplői belátják, hogy ez a folyamat nem megvalósítható és helyette elkezdenek alternatívákat keresni. Fő célunk, hogy egy családi vállalkozás se szűnjön meg a generációváltás miatt.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency