Főoldal Egyéb Kiosztottuk „Az év fiatal vállalkozója díjat” – A nyertes Pinczés Marianna 19 éves korában kezdte építeni vállalkozását
Kiosztottuk „Az év fiatal vállalkozója díjat” – A nyertes Pinczés Marianna 19 éves korában kezdte építeni vállalkozását

Kiosztottuk „Az év fiatal vállalkozója díjat” – A nyertes Pinczés Marianna 19 éves korában kezdte építeni vállalkozását

0
0

Az év fiatal vállalkozója címet az idén a zöld innováció és fenntarthatóság területén is elért, kimagasló eredményeiért a 33 éves Pinczés Marianna, a Grapoila márka megálmodója nyerte el.

A Fiatal Vállalkozók Hete keretében adták át a 15. Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ezzel az elismeréssel a FIVOSZ minden évben azt a 18–40 év közötti vállalkozót tünteti ki, aki fiatal kora ellenére komoly értéket teremt pénzügyileg és társadalmilag egyaránt.

Pinczés Marianna 19 éves korában kezdte építeni vállalkozását, a kezdeti tőkét egy életbiztosításból finanszírozta. Ma már egy 50 fős cégcsoport élén áll, vidéki üzemeikben különleges, hidegen sajtolt étkezési olajokat, magkrémeket, magliszteket és natúrkozmetikumokat gyártanak zero waste technológiával. Natúr termékeiket a világ számos pontján, több kontinensen értékesítik. A cég 2020-ban egy szemléletformáló projekt megvalósításába kezdett, permakultúrás kertet alakítottak ki budapesti irodaépületünk körül, ahová évente több alkalommal palántavásárra, kertbejárásra, előadásokra, workshopokra várják az érdeklődőket.
A cég fenntartható gyártási módszerei, valamint permakultúrás edukációs projektje több innovációs és zölddíjat is elnyert.

A Fiatal Vállalkozók Hete üzleti és karriershow a hazai gazdasági utánpótlásnevelés fontos eseménye, ahol az idén is csaknem 120 vezető osztotta meg tanácsait a vállalkozásban és karrierépítésben gondolkozó fiatalokkal 10 városban, a FIVOSZ országos hálózatának szervezésében.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency