Főoldal Nem kategorizált Jogi és Szabályozási Bizottság

Jogi és Szabályozási Bizottság

0
0

Elnök: Dr. György Ádám – ügyvéd, SBGK Ügyvédi és Szabadalmi Ügyvivők Iroda

Tradicionális ügyvéd család harmadik generációjának tagja, akinek a hagyomány megőrzése mellett kiemelkedően fontos a nyitottság és az innováció . Nem véletlenül választotta szakterületének a védjegyekkel, designokkal és a szellemi alkotások tágabb körével kapcsolatos kérdéseket. Egyetemi tanulmányait az ELTE Jogi Karán végezte, Valenciában Erasmus, Münchenben LL.M. képzésen vett részt. Jelenleg ügyvédi tevékenysége mellett doktori kutatást folytat. Számos hazai és nemzetközi szervezet tagja, aktívan vesz részt a fiatalokkal kapcsolatos képzéseken, szakmai fórumokon. A magyar mellett angolul, németül és spanyolul beszél.

 

FIVOSZ tagként lehetőséged van 1 órás ingyenes konzultációra egyeztetett időpontban és helyszínen.

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency