Főoldal Nem kategorizált Jogi és Szabályozási Bizottság
Jogi és Szabályozási Bizottság

Jogi és Szabályozási Bizottság

0
0
Csurgay András a Csurgay Ügyvédi Iroda alapítója és az iroda vezetője. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett, majd egy ügyvédi irodába társult be és 2010 nyarán alapította meg a Csurgay Ügyvédi Irodát.
Az iroda elsősorban társasági jogi, ingatlanjogi, általános polgári jogi és munkajogi szakterületen tevékenykedik. Az iroda ügyfelei között számos kis-, közép- és nagyobb vállalkozás, illetve önkormányzat, alapítvány, egyesület és egyéb gazdálkodó szervezetek találhatók, amelyek jelentős része ingatlan beruházásokkal, kereskedelemmel foglalkozik vagy a vendéglátásban érdekelt.
 
Az ügyvédi iroda szakterületeiről, tevékenységeiről a www.acsurgay.hu weboldalon további, részletesebb információk olvashatóak 

1 óra Privát Jogi Konzultáció

Cégalapítás előtt állsz? Vagy már vállalkozol és biztonságosabbá szeretnéd tenni céged működését? Netán egy konkrét jogi ügyed/kérdésed van?

Keresd partnerünket, aki készséggel fog segíteni a megoldásban!

Igénybevétel: Csurgay ügyvédi iroda, http://www.acsurgay.hu/, hivatkozzon a FIVOSZ-ra 

Válj taggá!
Aktív tagjává szeretnél válni a FIVOSZ Oktatási Bizottságának? Válj taggá!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2018 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency