Főoldal Nem kategorizált Etikai Bizottság
Etikai Bizottság

Etikai Bizottság

0
0

Tisztesség

Tudod mit jelent az üzleti erkölcs és tisztesség követelménye? Ismered az üzleti szokásokat? Mit jelent számodra a tisztességes piaci verseny? Mit gondol erről a konkurenciád?

Segítség

Az Etikai Bizottság segít neked és vállalkozásodnak abban, hogy eligazodj az elvárható üzleti magatartási normák, szabályok és tilalmakkal kapcsolatban.

Cél

A Bizottság azzal a céllal alakult, hogy figyelemmel kísérje, betartsa és betartassa az Etikai Kódex rendelkezéseit, gondoskodjon a Kódex állandó fejlesztéséről.

Feladat 

A Bizottság eljár a felmerült etikai vétségek kivizsgálásában, lefolytatja a taggal szembeni etikai eljárást. A Bizottság eljárása során   az érdekelt feleket meghallgathatja, megvizsgálja az ügy elbírálásához szükséges bizonyítékokat, dokumentumokat és egyéb iratokat.

Jogi ügyek

A bizottság ezen túlmenően cégjogi, adójogi kérdésekben is szívesen segít Neked!

FIVOSZ taggá válsz? Ide kattints!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency