Főoldal Egyéb Logisztikai Bizottság

Logisztikai Bizottság

0
0

Happ Olivér – elnök

A Logisztikai Bizottság küldetése

Logisztikai Bizottsággal a logisztikai szektorban tevékenykedő fiatal vállalkozók és szakemberek összehozását és támogatását célozzuk meg, valamint azokat a tagjainkat, akiknek logisztikai kérdések megoldásában van szüksége segítségre legyen szó akár belföldi, vagy külföldi célról.
A bizottság célja a szektorban tevékenykedő fiatal vállalkozók közötti kapcsolatok erősítése, az információáramlás elősegítése és a szakmai együttműködések előmozdítása, potenciális partneri kapcsolatok létrejöttének elősegítése. A bizottság kiemelt figyelmet fordít a logisztikai vállalkozások növekedési lehetőségeire, hatékony működési módszerekre, valamint az innovációra és technológiai fejlesztésekre a logisztikai folyamatok optimalizálása érdekében, akár megrendelő, akár szállító fél esetében.
Rendezvényeink, konferenciáink teret nyitnak, ahol a tagok megoszthatják tapasztalataikat, bemutathatják legújabb projekteiket és megvitathatják a logisztikai iparág legfrissebb trendjeit. Emellett szakértői előadásokkal, tanácsadással segítjük a tagokat az iparágban való további fejlődésben és szakmai fejlődésben.
A bizottság továbbá aktívan részt vesz az iparági képviseletben és szakmai érdekérvényesítésben, elősegítve a logisztikai vállalkozások érdekeinek védelmét.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency