Főoldal Egyéb Mobilitási Bizottság

Mobilitási Bizottság

0
0

Dr. Barta Anita – elnök

Gál Katalin – alelnök

A Bizottságon keresztül az érdeklődő tagok választ kaphatnak a mobilitás meghatározó kérdéseire! Azon FIVOSZ tagoknak tudunk segítséget nyújtani, akiknek munkavégzésük során fontos szerepet kap a hazai és nemzetközi utazás vagy akár az otthoni munkavégzés és nyitottak a rugalmas mobilitási megoldásokra. Legyen szó autóbeszerzésről vagy virtuális mobilitásról egyszeri ingyenes online konzultációban állunk rendelkezésre! Célunk a mobilitási témában való kérdések közvetlen megválaszolása és azon túlmenően azon összefüggésekre való rávilágítás is. Vallom, hogy a megfelelő mobilitásunk elérésével megvan a lehetőségünk a mindennapi időnk hatékony kihasználása. Az extra idő plusz értéket kínál.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency