Főoldal Egyéb AgroBusiness Bizottság

AgroBusiness Bizottság

0
0

Lakatos Gergely – elnök

Pinczés Marianna – alelnök

Az AgroBusiness Bizottság küldetése

Bepillantást nyerhetsz abba, hogy milyen céllal és elkötelezettséggel állunk a fenntartható agrárium fejlesztése mellett. Célunk az agilis és értékteremtő agrárvállalkozók összefogása, akik vállalkozásukba friss szemléletet és innovációt szeretnének vinni.

Fenntarthatóság a szívünkben

Az AgroBusiness Bizottság elsődleges célja az olyan agilis és értékteremtő első, másod, vagy akár harmadgenerációs agráriumban tevékenykedő vállalkozóknak, termelők és feldolgozók összehozása, aggregálása és integrálása, akik szeretnének a gazdaságukba, illetve a vállalkozásukba új szemléletet vinni. Kiemelten fontosnak tartjuk az input anyag felhasználást, körforgásos gazdálkodást, zöldítést és az új technológiák iránti nyitottságot.

Fiatal vállalkozók, új irányokban

Várjuk azokat, akik a klasszikus élelmiszerpiacokon, legyen az állati vagy emberi élelmiszer, szeretnének új, fenntarthatóbb módon gyártani. Emellett olyan vállalkozásokat is összegyűjtünk, akik új kategóriába pozícionálnák az élelmiszergyártást, tiszteletteljes és felelős módon bánva a természeti erőforrásokkal.

Az agrárium továbbgondolása

Az agrárium nem csak az élelmiszergyártásról szól. Az AgroBusiness Bizottság azt hangsúlyozza, hogy az élelmiszer eladása után is fontos például a csomagolással és a maradékkal való bánásmód. Egy holisztikus szemlélettel próbáljuk minél hatékonyabban felhasználni a meglévő erőforrásokat, miközben az ellátási láncok lerövidítése környezetvédelmi és gazdasági előnyökkel jár.

Az út hosszú, de megéri

Tudatosságra ösztönzünk a hazai fogyasztók körében, hogy a hazai termékek előállítóit válasszák a tömeggyártók olcsó élelmiszerdömpingjével szemben. Bár a kosárérték egyre alacsonyabb szintű termékekre összpontosul átlagosan, hiszünk abban, hogy a tájékoztatás és a tudatos választások hosszú távon pozitív változásokat hoznak.

Csatlakozz hozzánk!

Várjuk azokat a fiatal vállalkozókat, vállalkozásokat, tulajdonosokat és menedzsereket, akik érzik magukban a nyitottságot a tudásmegosztásra, tapasztalatcserére, konferenciák és akár országos roadshow-k szervezésére is, melynek központi eleme a fenntartható agráriumi gazdálkodás, ezáltal új lendületet adva kapcsolatrendszerének is. Együtt teremthetünk új lendületet az agrárium szívében!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency