Főoldal Egyéb Kedvezményes elektromos gépjármű pályázatírás – FIVOSZ tagoknak
Kedvezményes elektromos gépjármű pályázatírás – FIVOSZ tagoknak

Kedvezményes elektromos gépjármű pályázatírás – FIVOSZ tagoknak

0
0

Nagyszerű hírünk van: az újonnan alakult pályázati és finanszírozási bizottságunk kedvezményes áron írja az elektromos autó pályázatokat a FIVOSZ tagok számára!

A piaci árakhoz mérten mintegy 50%-os kedvezményt kínálunk. Hogy ez mit is jelent?
Az első és legfontosabb, hogy alapköltséggel nálunk nem kell számolnod. Amennyiben csak a pályázat megírását és beadását adnád ki a kezeid közül, úgy a pályázati összeg 2%-a kerül felszámolásra plusz áfa, mint sikerdíj.
Abban az esetben, ha a teljes folyamat lebonyolítását szakértőinkre bíznád (utókövetés, pénzügyi elszámolás, esetleges módosítás stb.), ennek összköltsége 4% + áfa.

Ez egy fantasztikus lehetőség vállalkozásodnak, hogy környezetbarát, innovatív elektromos járművekkel bővítsd a flottádat.  A Duna Autóval karöltve biztosítjuk, hogy a járműválasztás is gördülékenyen menjen. Itt nézheted meg a kínálatot: DUNA AUTÓ

Íme néhány kulcsinformáció a 2024-es elektromos autó pályázatról: 

Az elektromos autók vásárlásának támogatására vonatkozó 2024-es magyarországi pályázat beadási határideje 2024. február 5-től kezdődik, és 2025. március 31-ig tart.

A pályázatra a Magyarországon vagy az Európai Gazdasági Térség területén bejegyzett gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások jogosultak, amennyiben rendelkeznek magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel, valamint magyar adószámmal. A gazdasági társaságoknak 2022. december 31-ig, az egyéni vállalkozóknak pedig 2023. december 1-ig kell alapítva lenniük ahhoz, hogy pályázni tudjanak.

A pályázat során a következő dokumentumok benyújtása szükséges:

Adásvételi vagy lízingszerződés az autóra.

A pályázat benyújtása, amelyhez csatolni kell az adásvételi szerződést vagy a lízingszerződést.

A gépkocsi forgalomba helyezése után a teljes vételár kifizetése és a tulajdonba lépés után 15 napon belül benyújtandó elszámolás a hatóság felé (számlákkal, fényképekkel).

  1. Pályázati Kategóriák: A pályázat csak 100%-ban elektromos autókra vonatkozik, és nem vonatkozik a hibrid vagy plug-in hibrid járművekre. Csak új, még forgalomba nem helyezett autókra lehet pályázni.
  2. Támogatás Mértéke:
   • Személygépkocsik esetén:
    • 41 kWh-nál kisebb akkumulátor kapacitás esetén: max. 2,8 millió Ft (11,5 millió Ft nettó árig).
    • 41 és 59 kWh közötti akkumulátor kapacitás esetén: max. 3,6 millió Ft (14 millió Ft nettó árig).
    • 59 kWh feletti akkumulátor kapacitás esetén: max. 4 millió Ft (20 millió Ft nettó árig).
   • Kisbuszok és tehergépkocsik esetén:
    • 50 kWh-ig: 3,6 millió Ft (17 millió Ft nettó árig).
    • 50 és 74 kWh között: 3,8 millió Ft (22 millió Ft nettó árig).
    • 74 kWh felett: 4 millió Ft (25 millió Ft nettó árig).
  3. Támogatás Maximuma: A támogatás összege maximum 64 millió Ft cégenként, és a vállalkozás alkalmazottainak számától függően változik (pl. 10 főnél kisebb létszámú cégek egy autóra pályázhatnak, míg a legalább 250 főt foglalkoztató vállalkozások akár 16 db jármű vásárlására is pályázhatnak).
  4. Fontos Dátumok és Határidők:
   • A projekt megkezdése napjától számított 20 hónapon belül az autó a tulajdonos tulajdonába kell kerüljön.
   • A projekt befejezése és az elszámolás benyújtása után 15 napon belül az elnyert támogatás visszautalása történik.
   • A projekt végső határideje 2026. április 30.
   • A pályázat végleges lezárása 2027. december 31-ig megtörténik.

HA élni szeretnél a lehetőséggel vedd fel a kapcsolatot Bárdi Eszterrel a [email protected] mail címen, vagy a 06303640302 telefonszámon.

A kedvezményes pályázatírást csak az aktív FIVOSZ tagsággal rendelkező cégek vehetik igénybe, ha még nem vagy FIVOSZ tag, akkor lépj be most (https://fivosz.hu/tag/és élvezd te is az előnyöket és a kedvezményes pályázatírást elektromos autódhoz!

Ez egy kivételes lehetőség tagjaink számára, hogy zöld mobilitás terén előnyre tegyenek szert. Ne maradjatok le erről az esélyről!  

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency