Főoldal Egyéb Pályázatíró és Finanszírozási Bizottság

Pályázatíró és Finanszírozási Bizottság

0
0

Dr. Gyökeres Zoltán – elnök

A Pályázati és Finanszírozási Bizottság küldetése

A Pályázati és Finanszírozási Bizottság a vállalkozások számára elősegíti az elérhető pályázati lehetőségek feltárását, segítséget nyújt a pályázatok kidolgozásában, valamint a finanszírozási lehetőségekhez való hozzáférést támogatja. Azzal a céllal alakul, hogy segítse a fiatal vállalkozókat az anyagi források megszerzésében és a projektjeik finanszírozásában.

A Pályázati és Finanszírozási Bizottság főbb tevékenységei:

 • Pályázatok Elemzése és Tájékoztatás:
  Bizottságunk folyamatosan figyelemmel kíséri a pályázati lehetőségeket különböző szektorokban, elemzi azokat, és tájékoztatja a tagokat az elérhető támogatásokról.
 • Pályázati Dokumentáció Kidolgozása:
  Segítjük a vállalkozásokat a pályázati dokumentációk kidolgozásában, optimalizálásában, hogy azok a lehető legversenyképesebbek legyenek és nagyobb eséllyel nyerjenek el finanszírozást.
 • Finanszírozási Stratégiák Kidolgozása:
  Tanácsokat nyújtunk a vállalkozásoknak a megfelelő finanszírozási stratégiák kialakításában, beleértve a hitelügyintézést, tőkebefektetéseket és más finanszírozási lehetőségeket.
 • Kapcsolatépítés Finanszírozókkal:
  Aktív kapcsolatokat ápolunk a különböző finanszírozókkal, befektetőkkel és támogató szervezetekkel, ezáltal segítjük a vállalkozásokat a megfelelő forrásokhoz jutáshoz szükséges ismeretek és lehetőségek megismerését.
  Célunk, hogy segítsük a fiatal vállalkozókat az anyagi források megszerzésében, elősegítsük a sikeres pályázatokat, és hozzájáruljunk a vállalkozások pénzügyi fenntarthatóságához és fejlődéséhez.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency