Főoldal Nem kategorizált Innovációs Bizottság
Innovációs Bizottság

Innovációs Bizottság

0
0

Cél

Célunk a fiatal, innovatív vállalkozók és az induló innovatív vállalkozások érték alapú közösségének megteremtése, érdekképviseletének ellátása annak érdekében, hogy a kreatív, innovatív fiatalok sikeresen vállalkozhassanak Magyarországon.

Tevékenységünk

Hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünk, illetve rendezvényeink révén megpróbálunk segíteni a fiatal innovátoroknak vállalkozásaik indításában, a piacra jutásban, befektető keresésben és kapcsolatépítésben. A Nemzeti Innovációs Hivatallal megkötött stratégiai megállapodás, illetve a Budapest HUB nevű startup munkacsoportban lévő tagságunk pedig megfelelő lehetőséget biztosít tagjaink, azaz a fiatal innovátorok, a startupok érdekeinek megfelelő szintű képviseletére. Egy olyan közösség kialakításán is dolgozunk, mely megkönnyíti a kapcsolattartást az azonos értékeket valló, innováció iránt elkötelezett fiatalok között, és ezáltal teret nyit az egyéni fejlődésnek is.

Ránk számíthatsz

Amennyiben érdekel az innováció, vagy startup indításán töröd a fejed, akkor lépj be a FIVOSZ-ba, azon belül is csatlakozz az Innovációs Bizottsághoz, és légy tagja értékközösségünknek.

Elnöke


Balla Gergely
[email protected]

Titkára

Réti Zsófia
[email protected]

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency