Főoldal Nem kategorizált FIVOSZ tagság 2015. nov. 26-ig
FIVOSZ tagság 2015. nov. 26-ig

FIVOSZ tagság 2015. nov. 26-ig

0
0

Milliárd Bérlet+FIVOSZ TAGSÁG – Fiatal Vállalkozóknak – Hogy milliárdos cégek tulajdonosaitól tanulhass vállalkozni!

Milliárdos cégek tulajdonosaitól tanulsz vállalkozni a következő 365 napban+éves FIVOSZ tagságot adunk! – NOVEMBER 26. 23:00-IG
50 db-ból 36 már elfogyott. Már csak 14 db van.

HAVONTA 15-60 ÚJ ÜZLETI KAPCSOLATOT SEGÍTÜNK ÉPÍTENI

 

A RENDEZVÉNYEKÉRT GÖRGESS LEJJEBB

Voltál a Fiatal Vállalkozók Hetén?
Élvezd minden hónapban ugyanezt, egy sokkal szűkebb és zártabb körben, havi zártkörű, csak tagoknak szóló rendezvényeinkkel.

Fejlődj, inspirálódj velünk, ráadásul a kapcsolati tőkédet is bővítheted, az ország legnagyobb fiatal vállalkozói szervezetében, amit a legsikeresbb fiatal vállalkozók is már kiválasztottak maguknak. Itt kérdés nem marad megválaszolatlanul!

Mi vagyunk a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségét azért hoztuk létre, hogy te és a hozzád hasonló KKV-kat vezető 18-40 év közötti fiatal vállalkozók, akik piacvezetővé szeretnének válni, vagy már azok, egymástól tanuljanak és üzletet szerezzenek, inspirálódjanak, kapcsolatot építsenek a több, mint fél ezer FIVOSZ taggal, mi ebben segítünk Neked.
Alapító Elnök: dr. Kovács Patrik, aki egyben az Európai Fiatal Vállalkozói Szervezet elnöke is. 

FIVOSZ tagság mellé november 26. 23:00 adunk Milliárd Bérletet.
50 db-ból 36 már elfogyott. Már csak 14 db van.

Ide érvényes a Milliárd Bérlet:

2016:

FIVOSZ tagság mellé november 26. 23:00-ig adunk Milliárd Bérletet.

EXTRA, 15 új céges FIVOSZ tagnak az 50 közül, Business Wine belépő a Symbolba: 

Plusz belépőt adunk tagságod mellé a Business Winera (Br. 24 000 Ft értékben), december 2-re 18 óra kezdettel, a Symbolba.
A Business Wine üzletembereknek szóló korlátlan borkóstoló, Budapesten, most az elegáns Vigadóban. Számos tagtársaddal ismerkedhetsz meg, új üzleti kapcsolatokat szerezhetsz, kiváló net-working lehetőség.
Ráadásul Schobert Norberttel is találkozhatsz. 

Mikor kapod meg a Milliárd Bérletet? Miután FIVOSZ taggá váltál NOVEMBER 26-IG és már jöhetsz is a Business Winera!

Kell külön fizetni érte? Nem, automatikusan jár a tagságod mellé, ha NOVEMBER 26-IG csatlakozol!

Milyen előnyökkel jár a Milliárd Bérlet?

Ha nem vagy FIVOSZ tag, egy rendezvényre a belépő min. Br. 6000 Ft. Ha évente 5 rendezvényre eljössz, már vissza is jött a bérlet ára, ráadásul mivel FIVOSZ tag vagy, az összes FIVOSZ tagoknak járó szolgáltatást is igényebe veheted! (Ezért görgess lejjebb!)

Milliárdos vállalkozóktól tanulsz vállalkozni

Legtöbb rendezvényünk zártkörű, belépőt sem adunk rá, csak FIVOSZ tagként a Milliárd Bérlettel látogathatod

365 nap alatt több, mint 10 zártkörű FIVOSZ rendezvényre kapsz belépőt

Soronkívül jutsz be FIVOSZ eseményekre

Személyesen kérdezhetsz a piacvezető, milliárdos előadóinktól minden előadáson

Biztos, hogy választ kapsz kérdésedre

Személyesen találkozhatsz olyan tagokkal, akik hasonló cipőben járnak mint te, és a Te megoldandó problémádat nemrég oldották meg, így neked is tudnak segíteni

Évente 200 új vállalkozói kapcsolattal bővítheted kapcsolatrendszered FIVOSZ tagok által

Megkapod milliárdos, piacvezető cégtulajdonosok e-mail elérhetőségét, hogy bármikor kérdezd őket

Havonta egy milliárdos, piacvezető cég tulajdonosával fogsz találkozni

Ráadásként a főbb rendezvényekre még egy jegyet adunk ajándékba, hogy partnert is hozhass!

Milliárdos vállalkozók, ismert emberek, akikkel találkozhatsz a Milliárd Bérlet által: 

és további 35 piacvezető/milliárdos cég tulajdonosa!

VIGYÁZAT, CSAK LIMITÁLT SZÁMBAN ÉRHETŐ EL A MILLIÁRD BÉRLET! 50 db-ból már csak 14 db van. Ebből egy a tied lehet, ha NOVEMBER 26-ig válsz taggá.

és akik még előadtak FIVOSZ rendezvényen:

Dumaszínház alapítója, Sziget Fesztivál tulajdonosa, WunderCar alapító, Kovi (felnőtt tartalmakat gyártó vállalkozó), Andy Vajna, Zacher Gábor, Klapka György, Roland Divatház alapítója, Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa, Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Cserpes Sajtműhely tulajdonosa, Litkai Gergely (Dumaszínház alapítója), Balázs Klári, Legrand Zrt. (500 fős cég) vezérigazgatója, Videoton Holding (8000 fős cég) vezérigazgatója, Szeretlek Magyarország tulajdonosa, Ma Este Színház tulajdonosa, easyMaths tulajdonosa, Kötéltechnika tulajdonosa, easyMaths.hu easyLearn.hu tulajdonosa, Iron Mountain ügyvezetője (200 fős cég), Ravak ügyvezetője, Dr. Zacher Gábor (toxikológus), Dr. Schiffer Miklós (stílustanácsadó), Zólyomi Zsolt (parfumőr), Forbes főszerkesztő, Figyelő szerkesztő, Hír24 szerkesztő, Üzletrész.hu szerkesztő, Haszon Magazin szerkesztő, Team Distinction alapító, NNG vezérigazgató, Katus Attila, Telenor vezérigazgató-helyettes, Hanga Zoltán (Budapesti Állatkert), Experidance igazgatói, LEDLEET ügyvezető, Loffice tulajdonosai, Szállás.hu alapítója, Mogyi Kft. ügyvezetője, Szilánk (300 fős üveggyártó cég) tulajdonosa,Kancellár.hu Zrt. elnökea

FIVOSZ tagságod tartalma, 365 napra:

FIVOSZ Milliárd Bérlet. A FIVOSZ 12 zártkörű rendezvényére jöhetsz el évente ingyen, tagként. Bemutatunk évente több 100 tagtársadnak és hazai sikeres vállalkozók sztorijait hozzuk el élőbe, valamint a növekedés, marketing, munkajog, export témákban tartunk érdekes workshopokat, hogy a Te céged is a következő szintre jusson.

POTENCIÁLIS ÜGYFELEKNEK MUTATJUK MEG CÉGEDET

Belső piac. Az online FIVOSZ Beszállítói oldalon keresztül beszállítói keresletekre, vagy akár nagyobb cégek tenderfelhívásaira adhatsz ajánlatot, így a 70 milliárdos FIVOSZ-ból konkrét ügyfeleket szerezhetsz, növelheted a céged bevételét. Ráadásul a FIVOSZ egy bizalmi és zárt közösség, így sokkal korrektebb ügyfeleket szerezhetsz innen.

Reklámozunk téged. A bemutatkozó anyagodat a teljes FIVOSZ közösségnek bemutatjuk és a teljes partnerhálózatunkban szétküldjük, így 30 000+ cégvezető email fiókjába jutsz el ajánlatoddal, céges bemutatkozóddal.

Interjú. Céges tagként meginterjúvolunk téged, a kész interjút leközöljük a fivosz.hu -n és vállalkozzitthon.hu -n (legnagyobb fiatal vállalkozóknak szóló hírportál). Az interjúk átlagosan 170 megosztást és több ezer átkattintást kapnak.
Extra: Ha nov. 5-ig csatlakozol, interjúdat Br. 40 000 Ft Google Adwords kerettel is bepromózzuk a fivosz.hu -n keresztül, melyre a társadalmi szervezetek számára biztosított keretből van lehetőségünk.

VAN KITŐL KÉRDEZNI

Piacvezetővé válok csomag: 8 db privát szakértői konzultáció. Segítünk abban, hogy kihozhasd magadból és cégedből a maximumot, és drasztikusan növekededhet a profitod. Az alábbi 8 konzultációt kapod meg profi szakértőinktől, akik személyesen segítenek neked.

 1. 1 óra Online marketing konzultáció (vállalkozóknak)
  Nem nő a bevétel? Olyan szakember segít, aki a KKV-k leghatékonyabb marketingproblémáit ismeri, cégével több, mint 1000! eredményes kampányon van túl. Ezzel 10 éves online marketing tapasztalatot kapsz.
 2. 1 óra Üzleti terv konzultáció
  Stagnál a céged? Vagy robbanás előtt állsz? Olyan szakember segít, aki 7 évig volt egy nagybank igazgatója, több ezer üzleti terv futott át rajta, látta, hogy mi az ami megvalósul és mi az ami nem. Partnere pedig 4 db cégé (köztük egy 7 milliárdos forgalmú céget) adott el, egyenként 2 millió dollár feletti összegért és velük személyesen fogsz beszélgetni!
 3. 1 óra PR konzultáció Mi volna, ha felkapná a cégedet a média, és akár több tízmillió Ft ingyen reklámot kapnál? Van ilyen. Jó pár FIVOSZ taggal megtörtént, egyenesen berobbantak. Szakemberünk, aki a konzultációt nyújtja több tucat ilyen PR kampányt bonyolított már. Ráadásul egy napi 500 ezres látogatottságú oldalért felel. Ő aztán tudja, hogy mi kell a nagy hírveréshez.
 4. 1 óra Éttermi és hostel eredményességnövelés konzultáció
  Hostelt, hotelt, éttermet, discot üzemeltetsz és nem jutsz egyről a kettőre? Netán most indítanál egyet? 90%-uk elbukik. A tied most épp nő vagy stagnál? Szakértőnk több, mint 100 vendéglátó egység felépítésén van túl. Ennyi üzleti tervet látott, engedélyeztetést csinált, és a teljes koncepció kialakítást végezte. Már előre tudja mi működik és mi nem. Találkozol vele?
 5. 1 óra Adó és Könyvelési konzultáció
  Pont annyi adót fizetsz amennyit kell, vagy sokkal többet? Milyen munkát végez a könyvelőd? Szakértőnk által kiderül.
 6. 1 óra Jogi konzultáció
  Kevesebb, mint 51%-od van a cégben? Vigyázz mert nagy problémák lehetnek ebből. Ha konkrét jogi ügyed van, 365 napon keresztül keresheted jogi szakértőnket egy teljes órára. Miért fizetnél más ügyvédi irodának több tízezer Ft-os óradíjat, ha ez benne van a FIVOSZ tagságban?
 7. 1 óra Menedzsment és Minőségirányítási konzultáció
  Beleőrülsz a munkába, mert annyit dolgozol? Ezért kell a cégedet úgy önjáróvá átszervezni, hogy az nélküled is nagyon biztonságosan működjön. Szakértőnk 200 fős óriási mínuszt termelő cégből csinált fél év alatt radikális átszervezéssel egy profitábilis céget. Ez volt az első ilyen munkája. Utána eldöntötte, hogy ő cégeknek segít leszabályozott rendszereket kiépíteni. Német és magyar területen szerezte több tízéves tapasztalatát.
 8. 1 óra Beszerzési konzultáció
  Nökveszik a céged, és sokszorosára nőttek a költségeid? Partnerünk egy multicégnél töltött be beszerzési igazgatói pozítciót, használd ki a lehetőséget és kérj tőle tanácsot!

Mentorprogram. Látogathatod a Mentorprogram rendezvényeit, sőt akár kaphatsz egy mentort is 80 mentorunk közül, aki segít téged abban, hogy üzleti céljaidat elérhesd.

Profitodat növeljük. MOL-FIVOSZ üzemanyagkártyáddal olcsóbb a tankolás, irodád rezsiköltségeit MVM-partnerkedvezménnyel csökkentheted, a Kulcs-Soft ügyviteli szoftverekre 20% kedvezményt kapsz. (Hamar visszajön a tagdíj.)

Költségaudit. Megnézzük a költésedet és bevételedet, és segítünk befoltozni a „lyukakat”, ahol elfolyik a pénz. Túl sokat költesz egy alvállalkozóra? Túl drágán szerzel be egy anyagot? Kiderítjük neked. (Ha 25 000 forintnyni túlköltést észreveszünk neked, akkor máris megtérült a tagdíjad.)

Videók. „Milliárdos sikersztorik” videósorozatunkban a legnagyobb magyar cégek vezetői mesélik el, hogy hogyan építették fel cégbirodalmukat. Inpsiráció és tapasztalat 16 eredményes, sikeres vállalkozótól.

Kiadványok, ekönyvek. „50 legígéretesebb vállalkozási ötlet”, hogy mindig tele legyél ötletekkel. „Hogyan vállalkozz itthon”, hogy a bürokratikus és mindenféle akadályokat gördülékenyen vedd. „Hogyan legyünk sikeres vállalkozók”, és egy milliárdos tőzsdei cég tulajdonosának könyve, amit elolvasva és a tippeket betartva a Te céged is nagyon sikeres lesz, az e-könyvet a Kulcs-Soft Nyrt. alapítója írta, címe: A világon élni csak hősként érdsemes.

FIVOSZ online csoport. Tanácsot kérnél? Alvállalkozót keresel? Segítenél a többieknek? Felveszünk a zárt online csoportunkba, ahol minden FIVOSZ-tagot 0-24-ben elérsz.

Fiatal Vállalkozói Nagykövet. Ha már minimum fél éve FIVOSZ tag leszel, a rendezvények több, mint felére eljöttél és úgy érzed, hogy Te is kiváló minta lehetsz a többi fiatal vállalkozó számára, akkor elnökségi döntés után felkérünk Nagykövetnek, és több száz fiatal vállalkozó előtt mondhatod el a vállalkozói sikersztoridat, inspirálhatsz fiatalokat arra, hogy vállalkozzanak.

Használhatod a FIVOSZ logót. Belépés után kérheted a FIVOSZ logó használatát weboldaladon, arculati anyagaidban, így ügyfeleid sokkal jobban meg fognak benned bízni.

FIVOSZ kapcsolattartó. A FIVOSZ egy üzleti és baráti társaság. Szeretnénk, hogy minél gyorsabban beilleszkedj, megtaláld a számításaidat, kérdésedre választ kapj, ezért egy ős FIVOSZ-ost kapsz kapcsolattartóként magad mellé, akivel a belépés után rövid időn belül személyesen is érdemes találkoznod.

Médiamegjelenés. Együtt működünk a Piac és Profit, MTVA, Origo Üzletrész.hu és más meghatározó médiumokkal, akinek a képviselői rendszeresen eljárnak rendezvényeinkre, hogy olyan sikeres fiatal vállalkozók személzzenek, mint akár Te vagy. Így, ha van egy jó sztorid, lehet, hogy Te leszel a következő interjúalany.

Hozzáférés a FIVOSZ egyedülálló kapcsolatrendszeréhez. Rendezvényeinken az előadókat nem csak meghallgathatod, hanem beszélhetsz is velük, ha elakadtál segítünk partner vagy akár beszállító keresésben.

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. 

FIVOSZ tagok:

„Értékes üzleti kapcsolatokat és jó barátokat kaptam”
Egy év alatt: 31 millió Ft bevétel növekedés
Rajnai Richárd, tulajdonos Kötéltechnika Kft.
www.koteltechnika.hu

Fotó: Besenyei GergelyMi 1 fivosz rendezvényen voltunk, az ott megszerzett kapcsolatból lett egy INDEX-videónk és egy cikk rólunk a FIGYELŐBEN …a FORBES még hátra van, de már ők is szemeztek ott velünk🙂 ” – Galagonya Bohóc, tulajdonos szülinapibohóc.hu Kft.
www.szulinapibohoc.hu

„Olyan dolgokat tanulhatsz, amit az iskolapadban senki nem mond el neked”
Egy év alatt: 3 millió Ft bevétel növekedés
Békési Brigitta – tulajdonos, Beautyrobic, Kupon Birodalom Kft.
www.beautyrobic.hu

„Konkrét üzleti eredményekben mérhető a tagok között együttműködés”
Egy év alatt: 111 millió Ft bevétel növekedés
Szórádi Bence tulajdonos, LED LEET, JCQ Hungary Kft.
www.ledleet.hu

„A FIVOSZ és mentorom a franchise rendszer kiépítésében segített sokat”
Egy év alatt: 2 millió Ft bevétel növekedés
Oszlánczi Réka – tulajdonos, CREPPY Franchise System Kft.
www.palacsintahaz.hu

„A FIVOSZ nekünk az a hely, ahol a saját álmainkhoz kerülhetünk közelebb”
Egy év alatt: 4 millió Ft bevétel növekedés
Somogyi Tibor – ügyvezető, easyMaths.hu & easyLearn.hu
EasyMaths Kft.
www.easymaths.hu

„A FIVOSZ a legjobban szervezett közösség, amellyel Magyarországon találkoztunk”
Egy év alatt: 73 millió Ft bevétel növekedés
Gergely Péter – ügyvezető, BankRáció.hu
Bankráció Kft.
www.bankracio.hu

Nálatok 8 értékes kapcsolattal jöttem el, és nagyon jókat beszélgettem. A FIVOSZ-nak a tagsága az óriási előnye.
Sipos Zoltán – ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft.
www.marketingszoveg.com

 

Szállás.hu, RAVAK, Kulcs-Soft Nyrt., Panyolai Pálinkák, Vitéz Kürtős Kalács, LEDLEET, EasyMaths, Legrand, Lollipop Reklámügynökség, Tibi Atyát üzemeltető cég, Creppy Palacsintaház, Marketingszöveg.com, CreaBird Zrt. és több száz fiatal vállalkozó, aki piacvezető céggé szeretne válni, vagy már vált a FIVOSZ segítségével.

Mi a FIVOSZ tagság egyedi előnye?

Nagyon komoly kapcsolati tőkére és nélkülözhetetlen vállalkozói tudáshoz segítünk hozzá, mely elrepítheti cégedet a következő szintre, ezáltal sokkal eredményesebb vállalkozóvá válhatsz.

Vajon miért vannak a FIVOSZ-ban pár fős cégek vezetőitől kezdve olyan cégvezetők, akik 40-100 fős cégeket vezetnek?
(Kulcs-Soft Nyrt.,Szállás.hu,Shoprenter,RAVAK….)

HAVONTA 1,7-2 MILLIÁRD FT-TAL NŐ A FIVOSZ TAGSÁG ÖSSZ ÁRBEVÉTELE.

100% Garanciát adunk

Próbáld ki a FIVOSZ-t kockázatok nélkül!

Biztosak vagyunk a minőségben, ezért gyere el 2 rendezvényre és kérj 2 konzultációt. Ha ezek után úgy érzed, hogy a FIVOSZ nem neked való és a belépéstől számítva 3 hónapon belül jelzed, akkor a teljes tagdíjadat visszakapod.

A jelentkezéssel semmit nem veszíthetsz, mert a garancia megvéd. De gondolj bele, hogy mennyi mindent kaphatsz egy országos vállalkozószövetségtől.

Több százezer forintnyi érték – töredékáron

Ezek az anyagok, hozzáférések, kedvezménykártyák, rendezvények, sajtómegjelenések, reklámhelyek, kapcsolati tőke és programok papíron több százezer forintot érnek.

És ez nem túlzás.

Szerintem te is ismered a nagymenő tanácsadók óradíjait (10 000 forintról indul a legolcsóbb), itt viszont egyből 8 óra konzultációt kapsz (már ez önmagában 100 000 körül lenne).

És a FIVOSZ tagság valós értéke milliókban mérhető, ha az itt kapott tanácsok és itt megszerzett kapcsolati tőkéd hozzásegítenek téged ahhoz, hogy egy százmilliós (milliárdos) árbevételű céget építs.

Az egész éves FIVOSZ tagságod mindössze 25 000 forintba kerül (ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor csak 20 000 forintba).

Te is tudod, hogy a siker „titka” az, hogy megismerd a megfelelő embereket és megszerezd a megfelelő tudást. Nálunk mindkettőt megtalálod. Kapcsolati tőke és tudástőke – a mai tudás- és kommunikáció központú világban ezen a kettőn áll vagy bukik a vállalkozásod sikere.

A FIVOSZ az a pezsgő vállalkozóközösség, melyekbe azok a fiatal vállalkozók lépnek be, akik szeretnék itthon a saját álmaikat megvalósítani. Szeretnének tanulni a legjobbaktól. És szeretnék megismerni egymást (networking).

Mindig erről a társaságról álmodtál

Bizonyára veled is előfordult már, hogy nagyon szeretted volna valakivel megvitatni egy üzletfejlesztési ötletedet. Lenyűgözött egy-egy piaci rés vagy innovatív termékötlet. Órákat tudnál beszélni a cégvezetés kihívásairól és a megoldásokról.

És nem találtál senkit, aki osztozna a lelkesedésedben.

Nos, ha ezt az oldalt olvasod, akkor megtaláltad ezt a társaságot.

A FIVOSZ-tagok ugyanolyan lelkesek, tehetségesek és vállalkozás centrikusak, mint te. 18-40 körüliek, szemükben lobog a vállalkozói szenvedély, piacvezetők (vagy azokká szeretnének válni), tudáséhesek és minden networking-lehetőséget vagy tanulási alkalmat kihasználnak.

Ha te is ilyen vagy, akkor a FIVOSZ-ban megtalálod a számításod.

Elég jó vagy ahhoz, hogy közénk tartozhass?

Őszinte leszek – a FIVOSZ-tagság nem mindenkinek való. És nem minden jelentkezést fogadunk el, hogy a szövetség minősége magas maradhasson.

Nem veszünk fel kényszervállalkozókat. Nem lehet tag az, aki csak értékesíteni szeretne. Nem hígítjuk fel MLM-esekkel a tagságot.

És még ezzel az erős szűréssel is évente több mint 400 új taggal bővülünk (ezzel a FIVOSZ a leggyorsabban fejlődő vállalkozói közösség).

8 éve érted dolgozunk

490 sztárvállalkozói előadást/konferenciát tartottunk
33 500 vállalkozónak és gazdaságilag aktív személynek küldjük el a veled készített interjút, hogy megismerjenek téged
1222 cég elindulásához járultunk hozzá
200 mentoráltunk volt. Talán te leszel a következő?
80 mentor segít cégedet sikeressé és nyereségesebbé tenni
120olyan cég van a FIVOSZ-ban, amely egyértelmű piacvezető és százmilliós, illetve milliárdos árbevételük van
75 milliárd forint a FIVOSZ tagok összárbevétele

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

Lépj be a FIVOSZ-ba még ma

Gondolj bele, hogy ha 3 évvel ezelőtt beléptél volna… most kapcsolati tőkéd 500+ névjegykártyával gazdagabb lenne. A most fejedben levő kérdéseket megválaszolták volna a FIVOSZ-mentorok és a tagság. Rendezvényeinken értékes tudáshoz jutottál volna.

Amíg konkurensed üzleti könyvekből tanul, addig te üzleti könyvekből ÉS milliárdos vállalkozóktól tanulhatsz.

Piacvezetőktől tanulhatod, hogy hogyan válj piacvezetővé te is.

És természetesen ez egy közösség, ahol hozzád hasonló szemléletű barátokat is szerezhetsz. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem az első FIVOSZ-rendezvényem olyan volt, mint szomjas embernek a víz: „végre vállalkozó fiatalok!”

Itt otthon érezheted magad. Mosolyogva és bulizva tesszük nyereségessé a cégeinket és valósítjuk meg álmainkat.

A FIVOSZ-ba már 3 évvel ezelőtt csatlakoznod kellett volna.

De a jó hír az, hogy a 2. legjobb csatlakozási időpontod most van.

Válj FIVOSZ taggá november 26. 23:00-ig, küldjük a Milliárd Bérleted és belépőd a decemberi FIVOSZ karácsonyra, ahol már el is kezdheted a kapcsolatépítést a többi sikeres fiatal vállalkozó FIVOSZ taggal!

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

HAVONTA 60-100 ÚJ TAG CSATLAKOZIK A FIVOSZ-BA, AKIK BESZÁLLÍTÓKAT, PARTNEREKET KERESNEK, VELÜK LÉPHETSZ KAPCSOLATBA.

Kikkel építhetsz kapcsolatot, ha belépsz a FIVOSZ-ba?

Az alábbi cégek vezetőivel biztosan találkozhatsz FIVOSZ rendezvényeken:

„Tibi Atya” egy 800 000 Facebook követővel rendelkezik, júliusban csatlakozott.

Prémium száraz automosó.

BL Oraszalonok (több, mint 10 óraszalonból álló lánc).

1918 óta működő étterem, annó még Habsburg Ottót is étkezett náluk.

Kézműves csokoládékat gyártó cég, a ChocoMe.

Mobilház gyártó cég tulajdonosa.

Világcég tulajdonosa, akinek az éves forgalma 30 milliárd Ft felett van és ugyanúgy eljár FIVOSZ rendezvényekre, mint Te.

ZEMA ékszerüzlet.

Kizárólag helyi, termelők élelmiszer termékeit árusító üzlet.

Egy 77 alkalmazottat foglalkoztató irodatakarító cég, 38 éves ügyvezetővel. Kiváló példa, hogy ebben az iparágban is lehet sikeres, nyereséges vállalkozást üzemeltetni.

A rúdtánc oktatás specialistája, Pirner Alma stúdiója, a Dollhouse.

Hazánk piacvezető fürdőszoba szanitereket forgalmazó, milliárdos cége, a RAVAK.

Egy 2012-ben alapult, élőfüves sportpályák építésére szakosodott cég.

Tűzvédelemmel foglalkozó vállalkozás.

Egy 260 millió Ft forgalmú, 8 fős villamos kábel-vezeték forgalmazó vállalkozás.

8 alkalmazottat foglalkoztató budapesti optika.

600 millió Ft forgalmú, prémium pálinkákat gyártó cég.

Milliárdos forgalmat bonyolító, piacvezető számlázószoftvereket fejlesztő cég, a Kulcs-Soft Nyrt.

10 alkalmazottat foglalkoztató fuvarozó cég.

Az üzleti tervek specialistája, 7 év nagybanki tapasztalattal.

Hazánk piacvezető 30 fős kürtőskalács gyártó cége, a Vitéz Kürtős Kalács.

Adatgyűjtő rendszereket és gépeket fejlesztő, gyártó cég.

Hölgyekre szakosodott fitness cég, a szépség mellé óriási önbizalmat adnak, több ezer ügyféllel.

Közösségi finanszírozáson alapuló, hölgyek új kebleit támogató cég.

21 éves fiatal vállalkozó otthoni design kiegészítőket árusító boltja, a Váci negyedben.

Veszélyes áruk szállítását végző cég.

Az ország piacvezető irat és dokumentumkezelő cége, milliárdos forgalommal.

Csak friss, magyar gyümölcsökkel, zöldségekkel látják el a piacot. Forgalmuk 100 millió Ft feletti, mely jól mutatja, hogy a zöldség-gyümölcs kereskedelemben is lehet nagyon sikeres céget építeni.

Orvosi műszergyártó cég.

Budapest egyik legismertebb szórakozóhelye, a Romkert.

Papír írószer nagykereskedő cég, milliárdos forgalommal.

Pályázatírással és közbeszerzési tanácsadással foglalkozó, 600 millió Ft feletti forgalmat bonyolító vállalkozás.

Szünetmentes tápegységeket gyártó, forgalmazó cég.

Az Asztalka nem egy hagyományos cukrászda. Inkább olyan, mint egy nyitott nappali, ahol nem csupán finomságokkal kényeztetnek, hanem ahol oda is figyelnek rád.

Hostess ügynökség, akik dolgoztak már a Mercedes-Benz, Sió, Nespresso, Showder Klub és a Telenor részére is.

40 fős pálinkagyár, a Panyolai Pálinkák.

Követeléskezelő cég, mely 18 alkalmazottat foglalkoztat.

Budapest egyik legkedveltebb találkahelye a megszülető vigalmi negyedben, egy bár és ruhaszalon 2 in 1, ahol két koccintás között felpróbálhatsz egy szürrealista ruhadarabot, ami biztosan nem jön szembe az utcán. Tóth Virág divattervező ruhaboltja.

Tűzzsonglőrök, akik már a Sziget Fesztiválon és az Audi rendezvényein is felléptek és további több ezer sikeres fiatal vállalkozó!

Ahol már találkozhattál velünk

Életképek

Ilyen egy FIVOSZ rendezvény hangulata:

Kérd el a FIVOSZ tagságodat, mert a lehetőség limitált.

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól

Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

Mi történik, miután taggá váltál?

1. Visszaigazoljuk tagságod
Ha online váltál taggá (1 perc):
kapsz azonnal egy visszaigazoló emailt és az elektronikus számlát pár percen belül, hogy berakhasd céged könyvelésébe.

Ha átutalással, azaz offline váltál taggá (5 perc): pár munkanapon belül kapsz egy visszaigazoló emailt, és megküldjük részedre a számlát, hogy berakhasd céged könyvelésébe.

Mit tartalmaz a visszaigazoló e-mail?
A tagságoddal járó lehetőségek igénybevételének a módját, és egy egyedi titkos azonosító számot, mely a tagsági számod lesz a FIVOSZ-ban.

2. Elkezded igénybevenni a tagságod adta lehetőségeket (konzultációk, profitnövelés…)

3. Eljössz az első FIVOSZ rendezvényedre, és elkezded kiépíteni a FIVOSZ-os kapcsolatrendszered

4. Élvezed a kapcsolatrendszer gyümölcsét, a megszerzett tudást, és egyre sikeresebb vállalkozóvá válsz.

Kérdésed van?

Hívj: +36 1 785 7977 (munkanapokon 9:00-16:00 között)

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency