Főoldal Hírek A pénzügyi jövő útjai: elektronikus fizetések és újítások
A pénzügyi jövő útjai: elektronikus fizetések és újítások

A pénzügyi jövő útjai: elektronikus fizetések és újítások

0
0

Fedezd fel velünk a pénzügyek jövőjét és az elektronikus fizetési megoldások legfrissebb trendjeit a FIVOSZ Plusz legújabb podcast epizódjában. Fabók György (OTP Bank kártyaelfogadási területének értékesítési vezetője) és Kovács Gergely (OTP Mobil üzletfejlesztési menedzser) szakértő vendégeinkkel és Blaskovics Dávid műsorvezetőnkkel, beszélgetünk a 2023-as év tapasztalatairól, a 2024-es várakozásokról és arról, hogy a technológiai fejlődések hogyan formálják át a pénzügyi szektor jövőjét.

Legyen szó az infláció hatásairól, a fogyasztói szokások változásairól, vagy a legújabb technológiai újításokról, ez az epizód garantáltan izgalmas betekintést nyújt a pénzügyek világába.

Ne hagyd ki, hallgasd meg most:

 

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency