Főoldal Bizottságok HELYSZÍNVÁLTOZÁS!! Vezetői váltás: Új korszak a családi vállalkozásokban
HELYSZÍNVÁLTOZÁS!! Vezetői váltás: Új korszak a családi vállalkozásokban

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!! Vezetői váltás: Új korszak a családi vállalkozásokban

0
0

 

Fedezd fel a családi vállalkozások generációváltásának izgalmas világát a Vezetői váltás: Új korszak a családi vállalkozásokban című rendezvényen!

Legyél részese egy különleges eseménynek, ahol szakértőink – Dr. Barta Anita (Suzuki Barta), Böjte Sándor (Böjte Ékszer), Romhányi Tamás (R-carnet Service Kft.), Cséfalvay Tamás (Drucktech Kft.) és Vida Péter (Viapan Group Kft.) megosztják a generációváltás kihívásait és sikertörténeteit. Az esemény során nemcsak az átadás-átvétel fontos pillanataiba nyerhetsz betekintést, hanem a vállalkozói szellem és a hagyományok ápolásának jelentőségét is megismerheted.

Ez az esemény tökéletes lehetőséget kínál minden vállalkozó kedvű fiatalnak, legyen szó jelenlegi tulajdonosokról, a vezetést átvevő fiatal generációról, vagy egyszerűen csak az üzleti világ iránt érdeklődőkről. Célunk, hogy összekössük a hagyományt az innovációval és elősegítsük a tudás, valamint a tapasztalat átadását a különböző nemzedékek között.

17:30-18:00 – Érkezés, regisztráció
18:00-18:15 – Megnyitó
Inotay Petra – FIVOSZ Alapítvány, kuratóriumi elnök
Nagy-Vargha Zsófia – Kulturális és Innovációs Minisztérium, fiatalokért felelős helyettes államtitkár

18:15-19:30 – Vezetői váltás: Új korszak a családi vállalkozásokban – A családi vállalkozások generációváltásának különleges aspektusai.

Dr. Barta Anita – Suzuki Barta, tulajdonos (elnök, FIVOSZ Tolna vármegye)
Böjte Sándor – Böjte ékszer, tulajdonos, ügyvezető (elnök, FIVOSZ Nyugat-Dunántúli régió)
Romhányi Tamás – R-carnet Service Kft., tulajdonos (alelnök, FIVOSZ Nógrád vármegye)
Cséfalvay Tamás – Drucktech Kft., tulajdonos, ügyvezető (elnök, FIVOSZ Nógrád vármegye)

Moderátor: Vida Péter – Viapan Group Kft., tulajdonos (elnök, FIVOSZ KKV Transzfer bizottság)

19:30-20:00 – Kérdések és kötetlen beszélgetés

Időpont: 2024. április 9. kedd, 17:30

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!

Új helyszín: 1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7. – Scruton MCC

// A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel kérjük, előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tudsz részt venni az eseményen, kérjük írj a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címre!
A programváltozás jogát fenntartjuk.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency