Főoldal Hírek Magasrangú üzleti delegációt fogadtunk Kína Sichuan tartományából
Magasrangú üzleti delegációt fogadtunk Kína Sichuan tartományából

Magasrangú üzleti delegációt fogadtunk Kína Sichuan tartományából

0
0

A FIVOSZ és VOSZ és a ChinaCham közösen fogadta a Sichuani üzleti delegációt

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a ChinaCham közösen fogadták a kínai, Sichuan tartományából érkező kiemelt üzleti delegációt. Az esemény különleges jelentőséggel bírt, hiszen a delegáció magas rangú üzletembereket foglalt magában, a rendezvényen többek között a Kínai Kereskedelmi Kamara Sichuani elnöke, a China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT) vezetője is részt vett.

A delegáció látogatásának fő célja az volt, hogy erősítse a két ország közötti gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat, különös tekintettel a magyar és sichuani vállalkozások közötti együttműködés lehetőségeire. A találkozó lehetőséget biztosított a magyar és a kínai vállalkozói szektor képviselői közötti tapasztalatcsere, valamint üzleti és befektetési lehetőségek megvitatására.

A delegáció tagjai között szerepeltek a legjelentősebb sichuani vállalatok vezetői, akik különböző iparágakat képviseltek, így az energetika, a biotechnológia és a gyártás területét.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency