Főoldal Céges oldal Fedezd fel a SZÉP-kártya világát a legújabb FIVOSZ Plusz podcast epizódunkban!
Fedezd fel a SZÉP-kártya világát a legújabb FIVOSZ Plusz podcast epizódunkban!

Fedezd fel a SZÉP-kártya világát a legújabb FIVOSZ Plusz podcast epizódunkban!

0
0

Üdvözlünk a FIVOSZ Plusz podcast sorozatának legújabb epizódjában, ahol a gazdasági és pénzügyi innovációk izgalmas világába kalauzolunk el Téged! A mai adásunkban a SZÉP-kártya áll a középpontban – egy olyan téma, ami nem csak a vállalkozók és munkavállalók, de mindenki számára aktuális és fontos lehet.

Blaskovics Dávid és Inotay Petra műsorvezetőnkkel és Lendvai Mónikával az OTP SZÉP kártya üzletágvezetőjével megvizsgáljuk a SZÉP-kártya múltját, jelenét és jövőbeli lehetőségeit. Beszélgetünk arról, hogyan befolyásolhatja ez a rendszer a munkahelyi elégedettséget, milyen adózási és gazdasági előnyökkel jár, és milyen stratégiákat alkalmazhatnak a vállalkozók és munkáltatók, hogy a legtöbbet hozzák ki belőle.

Az epizód során érintjük a következő fontos kérdéseket:

  • Mi a SZÉP-kártya és ki jogosult rá?
  • Miért részesítik előnyben a munkáltatók a SZÉP-kártyát más juttatásokkal szemben?
  • Milyen hatással van a SZÉP-kártya a munkavállalók elégedettségére?
  • Hogyan válhat egy vállalkozás SZÉP-kártya elfogadó hellyé?

Ez az epizód nem csak azok számára készült, akik már jól ismerik a SZÉP-kártya rendszert, hanem mindenki számára, aki szeretne többet megtudni erről a népszerű juttatási formáról.

Hallgasd meg a podcastet, és csatlakozz a pénzügyi tudatosság növelésének mozgalmához. Engedd, hogy az információk és új perspektívák inspiráljanak és segítsenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki a pénzügyeidből.

Tarts velünk, fedezd fel a lehetőségeket, és légy részese a pénzügyi jövő alakításának!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency