Főoldal Nem kategorizált Feltételek elfogadása (magánszemélyeknek)

Feltételek elfogadása (magánszemélyeknek)

0
0

Jelentkezésemmel elismerem, hogy a FIVOSZ alapszabályát megismertem, azt fenntartások nélkül maradéktalanul elfogadom. Pártoló Tagként felvételemet kérem, a tagfelvételi eljárás rendjét elfogadom.

Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a FIVOSZ a tagságommal kapcsolatos ‐ önként szolgáltatott ‐ adataimat kezelje, továbbá az szervezet a működésével kapcsolatos hírleveleket részemre elektronikus úton megküldje.

Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX.
törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével   és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal
egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra.  Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi
szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján:
1042 Budapest, Árpád út 91. 1/1

A belépési nyilatkozat kitöltése után a tagdíjat a Budapest Bank Zrt.‐nél vezetett (10103173‐26758200‐01003004) számlára kell átutalni, vagy online kifizetni. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a belépő teljes nevét.

Személyes befizetésre, előzetes időpont egyeztetése mellett, irodánkban is van lehetőség.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségében szerzett tagság semmilyen előnyt nem biztosít a vállalkozásfejlesztési projektbe való bekerülés, a képzési tanúsítvány megszerzése, a beadott üzleti terv jóváhagyása során!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency