Főoldal Vármegyei és Bizottsági vezetőség

Vármegyei és Bizottsági vezetőség

Vármegyei vezetőség

Fejér vármegye

Tóth György Jr.

18 éves koromban amikor arról kellett dönteni, hogy milyen életet szeretnék élni, akkor úgy gondoltam, hogy azt a vállalkozói lét fogja tudni nekem biztosítani. A tanulás mellett csatlakoztam a családi vállalkozáshoz mely pénzügy és marketing vonalon tevékenykedett már abban az időben is. A két területen tapasztalatokat gyűjtvén megalapítottam saját brandépítő vállalkozásom mely kezdetben a sportban majd később a vállalkozói szférában kezdett növekedni és dolgozik jelenleg is.

Mottóm:
“Ha valamit nagyon akarsz, azt el is tudod érni! Ha nem sikerült, nem akartad eléggé”

Békés vármegye

Kelle András

Kelle András vagyok, a FIVOSZ Békés vármegyei elnöke. Munkám és tanulmányaim során mindig kiemelt fontosságot évezett a fejlődés és az előremutató technológiák iránti elköteleződés. Szegeden szereztem mérnöki alap, majd Budapesten közgazdász mesterdiplomát. Hiszem azt, hogy a mai világban minél szélesebb körű tudással, illetve kapcsolati hálóval kell rendelkezni ahhoz, hogy sikerre vigyük szűkebb közösségünk, és végső soron országunk. A jövőbeni törekvéseink mind arra irányulnak, hogy Békés vármegye újra az ország prosperáló területei közé tartozzon.

Leszkó András

Leszkó András vagyok és alelnökként Békés vármegyét képviselem. Fiatalként és több színű vállalkozásaim miatt, számomra a legfontosabb, hogy ebben a megyében/ országban sok feltörekvő embert tudhassunk magunk mellett, hiszen többen erősebbek vagyunk. A FIVOSZ rengeteg lehetőséget kínál a még nem vállalkozóknak, de annak akarni vágyóknak és a már tapasztalt, meglévő vállalkozással rendelkezőknek egyaránt. Mindenkinek ajánlom, hogy tartson velünk a vármegyében rendezendő eseményeinken és kóstoljon bele az igazi vállalkozó létbe!

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Észak-Magyarországi régió

Oszlánczi Réka

Oszlánczi Réka vagyok, az Észak-Magyarországi régió egyik legnépszerűbb tematikus éttermének, a Creppy PalacsintaHáz Étterem és RendezvényHáz tulajdonosa. Mint ahogy azt a nevünk is adja, nálunk minden palacsintából van, leves, főétel, desszert a legkülönlegesebb formákban. Tősgyökeres lokálpatriótaként, valamint a FIVOSZ Észak-Magyarországi régiós elnökeként szívügyem a helyi fiatal vállalkozók segítése, összetartása, a helyi közösségi élet fejlesztése.

Baranya vármegye

Mrázik Csaba

Mrázik Csaba vagyok, a Vesta Home Ingatlan tulajdonosa, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Baranya vármegyei elnöke és a Merj álmodni alapítvány alapítója. A FIVOSZ Baranya megyei elnökeként elkötelezett vagyok a fiatal vállalkozók közösségének erősítésében és fejlődésében. A Merj álmodni alapítvány elindításával a fő célom, hogy támogassuk azokat a gyermekeket, akik hátrányos helyzetből származnak, és segítség nélkül talán soha nem érnék el az álmaikat.

Dr. Csullag Dávid

Dr. Csullag Dávid vagyok ügyvéd, számomra megtiszteltetés egy ilyen közösség része lenni, ahol a fiatal és már sok sikert megélt vállalkozások folytathatnak kölcsönös eszmecserét, adhatnak egymásnak különféle tanácsokat annak érdekében, hogy az adott vállalkozási forma miként fejleszthető vagy bővíthető. Személyemet illetően már 27 évesen a Magyar Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvédként tevékenykedtem emellett 2022-ben Társasági jogi és cégjogi szakjogász/mesterjogász (Legum Magister / Master of Laws) végzettséget szereztem, mely feljogosít az LL.M. titulus viselésére, de ami még fontosabb, hogy kiterjedt ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezem a cégek működésének világába, mellyel ugyancsak kívánom segíteni a fiatal vállalkozni vágyókat, illetve a már sikeres nagyobb gazdasági társaságokat (melyekből többet is ügyfeleim között tudhatok).

Vörös Imre

Vörös Imre vagyok, pécsi lakos. A Reha-Corpus Kft-nél 2015-ben ortopédtechnikai műszerészként kezdtem el tevékenykedni, elsődlegesen alsó́végtag protézis készítésben. Rengeteg lehetőséget láttam meg a fejlődésben, ezért elkezdtem foglalkozni az orvoskapcsolattartással, marketinggel, szervezetfejlesztéssel. 2017től átvettem a teljes cégvezetést, és mára már elmondhatjuk, hogy Magyarországon az egyik legkorszerűbb ellátásokat biztosító ortopédtechnikai cég vagyunk.
Másodállásként 2020-ban alapítottam egy céget, ahol ingatlanfejlesztéssel foglalkozunk. Elsődlegesen Pécsen vásárlok felújítandó ingatlanokat, amiket teljeskörűen felújítunk és tovább értékesítünk.
2023-ban felkértek a PTE Innovációs Szakértői Hálózatához külsős szakértőnek, ahol részese lehetek K+F+I projektek minősítésének, projektek validálásának, és értékelhetem a belső kutatás-fejlesztési pályázatokat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

Maleczki Tamás

FIVOSZ vezetőként az egyik legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy összehozzam évente néhány alkalommal azokat az embereket, legyen fiatalok vagy idősebbek is, akik nyitottak, legfőképp a tanulásra és a változásra. Mert Charles Darwin szavaival élve: „Nem a legerősebb és nem is a legokosabb marad életben, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásra” Ezt pedig, csak az előbb felsorolt erényekkel lehet elérni. Jómagam a kis és nagykereskedelemben, leginkább a kertigépek terén tudok segíteni, megosztani tapasztalataim. A vendéglátásban is jelen vagyunk Tokajban 2018 óta. 3-4 éve pedig a nyomdaipart készülünk megreformálni a társammal és egyben legjobb barátommal, de ebben neki sokkal több érdeme és része van.

Nógrád vármegye

Cséfalvay Tamás

A Drucktech Kft tulajdonosa és ügyvezetője. Transzfer hőpréseket és szitanyomó gépeket gyártanak, 25 éve dolgozik a családi vállalkozásukban, amelyet édesapja alapított. Emellett veterán autók gyűjtésével es felújításával is foglalkozik. Hobbijai az autók és a vitorlázás, mindkettővel versenyzik is. Motivációja: Szeretne a Nógrád vármegyei elnökként a fiataloknak segíteni, hogy sikeresek legyenek és merjenek nagyot álmodni. A FIVOSZ jó lehetőséget biztosít, hogy minél több információ es kapcsolat birtokában elérjék álmaikat.

Romhányi Tamás

2007-ben végzett a budapesti Internation Business School Nemzetközi Kapcsolatok szakán, de messzire sodorta a sors a szakmától, családi vállalkozásukban dolgozik több, mint 15 éve. Vállalkozásuk autóiparral és építőiparral foglalkozik így cseppet sem tartja unalmasnak és
monotonnak napjait. Szereti a kihívásokat és a megoldhatatlan feladatokat, ezek leküzdése
ad neki erőt a mindennapokban. Célja vármegyei alelnökként a nógrádi fiatal vállalkozók segítése
sikereik és terveik elérésében.

Bízik benne, hogy egyszer Nógrád nem csak a Győzike showról lesz
híres, hanem gyönyörű természeti adottságairól, gasztronómiájáról, illetve a remek dinamikában fejlődő iparáról.

Zala vármegye, Mobilitási Bizottság

Gál Katalin

Egy örök álmodozó vagyok, aki folyamatosan fejlődni akar, és erre a FIVOSZ csapata a legjobb hely!

Marketing szakemberként és projektmenedzserként dolgozom, több autómárka képviseletét látom el. Szenvedélyem a rally sport, ahol Magyar Bajnoki futamokon egy rallycsapat csapatfőnökeként dolgozom. Emellett tanácsadóként segítem több autó- és motorsport egyesület munkáját.

Szívügyem, hogy segítsek másokon, ezért nemrégiben eleget tettem egy felkérésnek és a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Intenzív és aneszteziológia osztály alapítványának kuratóriumi tagja lettem. A legnagyobb álmom, hogy saját állatmenhelyet hozok létre, de addig is rendszeresen önkénteskedem.

A tudásom és tapasztalataim megosztása, különösen a fiatalokkal, fontosnak tartom. Ezért immár harmadik éve mentorként segítem az ELTE Savaria Egyetemi Központ Gazdálkodástudományi Tanszékén tanulókat az üzleti gondolkodás és a szakmai fejlődés terén.

A FIVOSZ-ban Zala vármegyei elnökként és a Mobilitási Bizottság alelnökeként képviselem a fiatalokat.

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Kulturális és Művészeti Bizottság

Hegyi Anita

Mezőtúri születésűként fontos számára a szülővárosának és térségének, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyének a fejlesztése. 2022-ben Jász-Nagykun-Szolnok megyéért díjban részesült. 2024-ben indította el első vállalkozását. A Contemporary Hungary cég fő tevékenysége Magyarország és más országok kultúra exportja és importja, amelyet a területen szerzett 12 éves tapasztalatára alapozva épített fel. Munkája során külön figyelmet fordít a vállalatok CSR tevékenységére.

Több. mint egy évtizede a magyar kultúra szolgálatában áll. 9 évig diplomataként dolgozott Moszkvában, ahol a moszkvai Magyar Kulturális Intézet igazgatója volt. Ezt követően a vezetése alá tartozott a 24 országban működő 26 külföldi magyar kulturális intézetet koordináló főosztály a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, majd a Kulturális és Innovációs Minisztériumban, ahol a későbbiekben stratégiai tanácsadóként dolgozott. A Contemporary Hungary ügyvezető igazgatójaként továbbra is szívügye a magyar kultúra nemzetközi népszerűsítése.

A FIVOSZ-ban Jász-Nagykun-Szolnok vármegye elnökeként és a Kulturális és Művészeti Bizottság elnökeként képviseli a fiatalokat.

Tolna vármegye, Mobilitási Bizottság

Dr. Barta Anita

Dr. Barta Anita vagyok a Barta Csoport tulajdonosa és vezetője. Mindennapjaim az autók körül forognak, hiszen vállalatunk hazai és nemzetközi téren jelentős szerepet játszik az autókereskedelemben és Magyarországon az AVIS autókölcsönző tulajdonosaként az autókölcsönző szakmában is tevékenykedem. Büszke vagyok arra, hogy a FIVOSZ oszlopos tagja lehetek és nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a 2022-es esztendőben díjazott lehettem fiatal vállalkozóként. Mint Tolna vármegyei elnök és a Mobilitási Bizottság elnöke igyekszem eleget tenni a rám váró kihívásoknak és a legmagasabb szinten képviselni a fiatal vállalkozókat. Hiszek a csapatmunkában és hiszek az összefogásban. Szeretem a kihívásokat és az innovatív megoldásokat. Szeretek fejlődni és vallom azt, hogy minden kihívás egy újabb remek megmérettetés. Folyamatosan képzem magam, 5 diplomás vagyok, a legutóbbi tanulmányommal LL.M. titulust szereztem. Legkedvesebb szakmám a gépjármű mechatronikai technikus- autószerelő- szakma, melyet autójogi munkásságom miatt végeztem el.

Győr-Moson-Sopron vármegye

Borbély Roland

Borbély Roland vagyok, a FIVOSZ Győr-Moson-Sopron vármegyei elnöke és a BlueSpot Szoftverfejlesztő Kft. ügyvezetője. Munkám során a legfrissebb technológiákkal, AI-al (Mesterséges Intelligencia) foglalkozunk.

Örülök, hogy a FIVOSZ sikerközösségének a tagja lehetek, ahol a saját tapasztalatainkat oszthatjuk meg egymással, vagy akár kérhetünk segítséget olyan vállalkozóktól akik a Mi aktuális nehézségeinken már sikeresen átléptek. Úgy gondolom hogy egy céget, vállalkozást egyedül felépíteni nagy teher, ezért kimagasló büszkeséggel tölt el engemet, hogy segíthetek másoknak a saját tapasztalataim vagy a közösségi kapcsolataim által.

Kedvenc idézetem:

“Ha valamit csinálsz, azt csináld jól!”

Győr-Moson-Sopron vármegye és Közép-Dunántúli régió

Horváth Ármin

A FIVOSZ Győr-Moson-Sopron vármegyei alelnöke és a Közép-Dunántúli régió elnöke

Élsportot befejezve diplomát szerzett a Győri Hittudományi Főiskolán, ezalatt pedig folyamatosan pénzügyi szakirányú végzettségeket egyaránt. Mára büszkeségére édesapja után ő is okleveles nemzetközi adószakértővé vált. Ezentúl biztonság- és vagyonvédelmi, újságírói képesítésekkel is rendelkezik. Csak a legfontosabbakat említve jelenleg is a család könyvelőirodáját vezeti, valamint tulajdonostárs egy hús- és gabonakereskedő divízióban is.

Komárom-Esztergom vármegye

Jakab Jácint

Hiszek az élmény erejében! 

Csapatommal arra törekszem, hogy szolgáltatásunk ne csak ügyfélközpontú legyen, hanem élményt is nyújtson, hiszen semminek nincs komolyabb arculatépítő ereje, mint a személyes találkozásoknak.

20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem és kollégáinkkal minden egyes színpadi beszélgetés, koncert, fesztivál vagy céges rendezvény megszervezése során az élményközpontúságot tartjuk szem előtt. A mi küldetésünk az – és nemcsak Komárom-Esztergom vármegyében –, hogy ezek az események pontosan olyanok legyenek, amilyennek partnerünk megálmodta.

Itt adja magát az kedvenc egyik idézetem Walt Disneytől.

“Ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni!”

Nyugat-Dunántúli régió

Böjte Sándor Zsolt

A FIVOSZ Nyugat-Dunántúli régiós elnöke vagyok. 35 éves családi vállalkozás ügyvezetőjeként, közgazdászként dolgozom, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.  5 éves korom óta üzletembernek készültem! Szerencsésnek mondhatom magam, mert az élet megadta nekem azt a lehetőséget, hogy azzal foglalkozhatom, amit szeretek!  Életem fókuszában a vállalat-menedzsment, és a közösségért való tenni akarás áll.

Bizottsági vezetőség

KKV Transzfer Bizottság

ifj. Vida Péter

Harmadik generációs vállalkozóként már gyerekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a családi vállalkozásunk, amelyben 15 éves korom óta dolgozom. Ez a Viapan Group cégcsoport, amely egy országos szinten működő emberközpontú üzleti megoldásokat biztosító HR szolgáltató, amiben jelenleg a Cégvezetői pozícióját töltöm be. Őszintén hiszek abban, hogy az emberek a munkájuk minősége és az emberekkel való kapcsolata határozza meg. Mindkét diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szereztem. Szenvedélyesem szeretem a vitorlázást, a snowboardozást és az erőemelést. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én tölthettem FIVOSZ KKV Transzfer Bizottság elnöki tisztségét.

Gasztro Bizottság, Elnöki Tanácsadó

Cserfalvi Bence

A családi hagyományhoz híven először cukrászként kezdte vállalkozói pályafutását. Még csecsemő volt mikor először járt cukrászműhelyben, 5 évesen szüleivel a kölyökkonyha lapjaira készítették süteményeket, 13 évesen ismerkedett a pénztárral, 15 évesen pedig már édesapja mellett állt a Cukrászmester magazin oldalain. 2016-ban lett üzletvezető, 2017-ben ügyvezető igazgató, majd 2020-ban végül teljesen átvette a családi cukrászdát. Célja elérhető tudást biztosítani vállalkozásindításhoz, vezetéshez és fejlesztéshez a fiatalok számára a Gasztro Biozottság alelnökeként.

Kulturális és Művészeti Bizottság

Antalffy Péter

Történész, „business-bölcsész”, kommunikációs szakértő, standup-history előadó, a FIVOSZ Kulturális és Művészeti Bizottságának alelnöke.

Az ELTE BTK-n végzett történelem szakon, azóta számos állami és céges szervezetben töltött kommunikációs és külkapcsolati vezetői pozíciókat. 2013 és 2015 között a FIVOSZ nemzetközi kapcsolatait vezette. Szabadúszó szakértőként kortárs művészeti kiállítások kurátora. A Műcsarnok mellett számos galériában és képzőművészeti vásáron mutatott kiállításokat Magyarországon és külföldön.
Kucsora Márta magyar festőművész első monográfiájának szerzője.
Jelenleg a Rubicon Intézet tudományos munkatársa és a Personal Brand Institute Public Speaker Team tagja.

Rendszeresen tart történettudományi alapú motivációs előadásokat cégvezető köröknek és standup history esteket a szélesebb közönségnek.

HR Bizottság

Virág Viktor

HR Bizottság elnöke

Jogi Bizottság

Dr. Nagy József

A Jogi Bizottság alelnöke, ügyvéd. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi Karán végzett. A jogi szakvizsga után saját ügyvédi irodát alapított. 2007-től 2014-ig a magyar országgyűlés eseti és állandó fogyasztóvédelmi bizottságában volt elnöki szakértő. 2009-2010 között az European Economic and Social Committe tagja. 2010-től Association Former Member tagja. A Magyar Labdarugó Szövetség Igazolási és Vitarendezési Bizottság Elnöke. A Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi karán óraadó tanár. Több, mint egy évtizede a FIVOSZ Elnökségének tagja.

Dr. Janklovics Ádám

Ügyvéd családba születtem, harmadik generációs ügyvéd vagyok. Ügyvédként kizárólag büntetőügyekben látok el védői feladatokat. Nagy tapasztalattal rendelkezem a közlekedési jog területén indult ügyekben. Ügyvédként számos kiemelt jelentőségű, nyilvánosság előtt folyó büntetőügyben látok el védelmet. Fontosnak tartom a közösségért végzett munkát, ezért a FIVOSZ alapítását követően az elsők között léptem be a szövetségbe 2007-ben. Büszke vagyok arra, hogy aktívan részt vettem a szervezet fejlődésében és fejlesztésében.

Nevemhez kötődik a FIVOSZ és a NAV közötti együttműködési megállapodás. Aktív szerepet vállaltam a számos program lebonyolításában. 2022-tól tagja vagyok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagfelvételi bizottságának és a Magyar Ügyvédi Kamara küldöttgyűlésének.

Elkötelezett vagyok a közösség építésében.

AgroBusiness Bizottság

Pinczés Marianna

19 évesen, gyakorlatilag az iskolapadban ülve csöppent bele a vállalkozói létbe, és alapított hidegensajtoltó olajüzemet, amihez jó pár csillag szerencsés együttállása szükségeltetett.
Utána viszont már céltudatosan és kemény munkával építették fel a Grapoila márkát, kezdettől fogva zero waste technológiát alkalmazva, és a tanulást egy percig fel nem adva. Okleveles
közgazdászként és élelmiszermérnökként, amit csak lehetett, elsajátított a vállalkozásvezetésről és az élelmiszeriparról, ám amit a legfontosabb feladatomának tekint, a fenntarthatóságra
törekvés, egy véget nem érő kísérletezés, tanulás és tapasztalás. Nagy örömére szolgál, hogy egyre többen gondolkodnak hozzá hasonlóan a fiatal generációból, akiknek szívesen átadja eddigi tapasztalatait, hogy ne kelljen mindent a nulláról kezdeniük. Hálás az Év Fiatal Vállalkozója díjért, melyet 2023-ban vehetett át, első nőként a FIVOSZ történelmében. A szakmai díjak, elismerések megerősítik abban, hogy ha rögös is, de jó úton járnak.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency