Főoldal Blog Vállalkozz bejegyzés írásra!
Vállalkozz bejegyzés írásra!
0

Vállalkozz bejegyzés írásra!

0
0

Rád van szükség

Ha Te is sikeres vállalkozó vagy, kérjük jelölj meg egy témát, és küldd el nekünk bejegyzésed a [email protected] címre. Jóváhagyás után megjelentetjük a posztot. Neveddel, és cégeddel. Ne lepődj meg, ha az adott bejegyzést esetenként más hivatalos országosan ismert híroldalon viszont látod!

Win-Win-Win

Ez jó Neked, mert ázsiód növekszik a FIVOSZ tagok és a FIVOSZ kiemelt partnerei körében.
Jó tagtársaidnak, mert tapasztalataidból tanulhatnak, óriási értéket kapnak Tőled.
Jó a FIVOSZ-nak, mert minőségi tartalom kerül a FIVOSZ Blogra.

Téma

A témák mindenképpen kötődjenek az üzlethez/személyiség fejlesztéshez.

Csak FIVOSZ

A blogon csak a FIVOSZ és FIVOSZ tagok bejegyzéseit olvashatod, ezzel biztosítva a minőséget!

 

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency