Főoldal Hírek Start2act Energiahatékonysági Üzleti Reggeli
Start2act Energiahatékonysági Üzleti Reggeli
0

Start2act Energiahatékonysági Üzleti Reggeli

0
0

Fiatal vállalkozó vagy, netán egy KKV-nál vagy egy startup-nál dolgozol? Szeretnéd növelni a vállalkozásod energiahatékonyságát és csökkenteni az irodai energiaköltségeidet apró, de hatékony lépéseken keresztül? Gyere el az energiahatékonysági üzleti reggelinkre és ismerd meg a fiatal vállalkozásod energiahatékonysági potenciálját. 

Lehetőséged lesz hasonló gondolkozású vállalkozókkal találkozni, tapasztalatot cserélni és a vállalkozásod új lehetőségeit megismerni.

Az üzleti reggeli ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztrálj itt ➡ http://bit.ly/2oFXqPZ

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)
Időpont: Május 17. (szerda), 8:30 – 10:00

Mi is a START2ACT projekt?
A START2ACT célja hogy fiatal KKV-kat és startup vállalkozásokat támogasson az energiamegtakarítás és a munkahelyi költségcsökkentés érdekében Belgiumban, Bulgáriában, Csehországban, Egyesült Királyságban, Horvátországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában. A START2ACT projekt magyarországi tevékenységét a Geonardo Kft. koordinálja.
A Start2Act Project projektet az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja finanszírozza.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal:
Kozák Balázs, [email protected], +36 1 250 6703
Deák Alexandra, [email protected], +36 1 445 1055

SZERVEZŐK:
FIVOSZ – Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége
EuCham – European Chamber
MagNet Közösségi Ház
▧ Geonardo Kft.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency