Főoldal Hírek 05.26. Családi Vállalkozás Workshop – Így vedd/add át a családi céget!
0

05.26. Családi Vállalkozás Workshop – Így vedd/add át a családi céget!

0
0

Részletek és jelentkezés hamarosan:

Időpont: 2017. május. 26. 9:00-16:00

Helyszín: Budapest

Találkozz olyan családi cégekkel, akik már sikeresen átadták az utódoknak a cégvezetést!

Ismerd meg a hazai családi cégeket segítő legnagyobb nagyágyúkat, szakembereket!

Kérdés nem marad megválaszolatlanul:

ha most adnád át gyermekednek a családi céget

ha most vennéd át szüleidtől a család céget

ha tanácstalan vagy, hogy átvedd-e egyáltalán a cégvezetést, vagy inkább megbízz egy külsős ügyvezetőt (szó esik a veszélyekről és az előnyökről is!)

Gyere, és tanuld meg, hogyan csinálták sikeresen mások, hogy a Te családi céged is tovább virágozhasson évtizedeken át!

Előjelentkezés:

Családi workshop tárggyal küldj emailt a [email protected] címre (teljes névvel, telefonszámmal) és küldjük rövidesen a részleteket!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency