Főoldal FIVOSZ FIVOSZ Konferencia – Fejér vármegye vállalkozói környezete – 2024.05.30.
FIVOSZ Konferencia – Fejér vármegye vállalkozói környezete – 2024.05.30.

FIVOSZ Konferencia – Fejér vármegye vállalkozói környezete – 2024.05.30.

0
0

**Fejér vármegye gazdasági környezete, avagy miért érdemes Fejér vármegyében vállalkozni?**

Fejér vármegye Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő régiója, amely kiváló lehetőségeket kínál a fiatal vállalkozók számára. Az alábbiakban néhány érv, amiért érdemes itt vállalkozni:

1. **Gazdasági Központ**: Székesfehérvár, a vármegye székhelye, jelentős gazdasági és ipari központ, amely számos nemzetközi és hazai vállalat otthona. Ez kiváló lehetőséget teremt a hálózatépítésre és az üzleti együttműködésekre.

2. **Infrastruktúra**: Fejér vármegye jól kiépített közlekedési hálózattal rendelkezik, közel fekszik Budapesthez, ami megkönnyíti az áruk és szolgáltatások gyors és hatékony szállítását.

3. **Munkaerő**: A régióban magasan képzett munkaerő áll rendelkezésre, köszönhetően a helyi oktatási intézményeknek és a folyamatos szakmai képzéseknek.

4. **Támogatások**: Számos pályázati és támogatási lehetőség érhető el a vállalkozók számára, melyek segítenek az indulásban és a növekedésben.

Ezúton szeretnénk felhívni a fiatal vállalkozók figyelmét a közelgő Fejér Vármegyei FIVOSZ rendezvényre. Az esemény remek lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre, az új üzleti trendek megismerésére és a tapasztalatcserére. Ne hagyd ki az alkalmat az inspirálódásra, tanulásra és arra, hogy esetlegesen új partnereket találj vármegyén belül.

Az alábbi előadásokkal várunk:

Vállalkozásmenedzsment Fejér vármegyében – Lehrner Lóránt, ügyvezető igazgató – Székesfehérvári Tudományos és Innovációs Park NKft.

Korszerű marketing eszközök, hatékony vállalkozásfejlesztés – Vonnák Péter, ügyvezető igazgató – innoGold Pro Kft.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A programváltozás és beléptetés jogát egyaránt fenntartjuk.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency