Főoldal Blog Lezajlott az első Baranya Business Summit, ilyen volt
IMG_4870-Enhanced-NR
IMG_4877-Enhanced-NR

Lezajlott az első Baranya Business Summit, ilyen volt

0
0

A múlt heti Baranya Business Summit-on sok érdekes beszéd hangzott el a régió jövőjéről és gazdasági lehetőségeiről. Dr. Őri László és Mrázik Csaba köszöntőjét követte Dr. Csizmadia Péter izgalmas előadása a Pécs és Baranya Vármegye jövőjéről. Ezután Kalmár Dániel a Prestige Zrt.-től átfogó képet adott Baranya vármegye gazdaságáról, bemutatva a jelenlegi helyzetet és a jövőbeli lehetőségeket. Az est folyamán kiváló lehetőség nyílt a kapcsolatépítésre és a networkingre is.

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek és előadónak, hogy jelenlétükkel emelték az est színvonalát!

Fotókért köszönet a Parakeet Creative csapatának!

 

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency