Főoldal Hírek FIVOSZ Gasztro Konferencia – ápr. 26. BUDAPEST
FIVOSZ Gasztro Konferencia – ápr. 26. BUDAPEST
0

FIVOSZ Gasztro Konferencia – ápr. 26. BUDAPEST

0
0

Találkozz sikeres gasztro vállalkozókkal, gasztrobloggerekkel és a FIVOSZ tagjaival! Ismerd meg a vendéglátás legújabb trendjeit, találkozz új üzleti lehetőségekkel, potenciális beszállítókkal, partnerekkel!

IDŐPONT: 2017. április 26. 17:30-

HELYSZÍN: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Várható témáink:

Hogyan add át gasztro üzleted a következő generációnak?

Családi vendéglátás generációkon át. Cégek a gasztronómia élvonalából, melyeknek múltja, jelene és jövője van. (Aranysárkány Vendéglő –  my soup levesbár, Rosenstein Étterem)

Találkozz a burgerpápával

Bloggerből burgeres. Jelentés a hazai street food helyzetről, étteremnyitásról egyenesen a burgerpápától. (Jancsa Jani – burger.blog.hu és Bamba Marha Burger Bar)

A FIVOSZ Gasztro konferencia háziasszonya

FIVOSZ Gasztro Bizottság elnöke: Rétfalvi-Kurucz Alexandra, konyhatechnológus, FIVOSZ tag.

Funkcionális élelmiszerek

Divatba jött az egészség, avagy a funkcionális élelmiszerek korszaka. Mindenmentes trendek. (Oltványi Zsolt, a Mentes tulajdonosa az Év Fiatal Vállalkozója), FIVOSZ tag

Az élelmiszer keresekedelem legújabb kihívásai

JELENTKEZÉSÉRT IDE KATTINTS!

Papp András, a Manna ABC lánc tulajdonosa, FIVOSZ tag

A RENDEZVÉNYEN MAXIMUM 100 FŐ VEHET RÉSZT.

PROGRAM:

17.00-17.30 Regisztráció

17.30-17.40  – Köszöntő (Rétfalvi-Kurucz Alexandra – Gasztro Bizottság elnöke)

17.40-18.20 – Kerekasztal beszélgetés. Családi vendéglátás generációkon át. Cégek a gasztronómia élvonalából, melyeknek múltja, jelene és jövője van. (Aranysárkány Vendéglő –  my soup levesbár, Rosenstein Étterem)

18.20-18.40 – Bloggerből burgeres. Jelentés a hazai street food helyzetről, étteremnyitásról egyenesen a burgerpápától. (Jancsa Jani – burger.blog.hu és Bamba Marha Burger Bar)

18.40-19.10 Szünet, kötetlen kapcsolatépítéssel 

19.10 – 19.30 – Divatba jött az egészség, avagy a funkcionális élelmiszerek korszaka. Mindenmentes trendek. (Oltványi Zsolt, a Mentes tulajdonosa az Év Fiatal Vállalkozója)

19.30-20.00 Új kihívások az élelmiszer kereskedelemben. Hogyan vehetik fel a versenyt a hazai kisvállalkozások? (Papp András – Manna ABC tulajdonos)

20.00-20.30 Kötetlen kapcsolatépítés

JELENTKEZÉSÉRT IDE KATTINTS!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency