Főoldal Hírek “A tapasztalat minden döntés meghozatalánál aranyat ér” – Interjú tagunkkal
“A tapasztalat minden döntés meghozatalánál aranyat ér” – Interjú tagunkkal
0

“A tapasztalat minden döntés meghozatalánál aranyat ér” – Interjú tagunkkal

0
0

A Sooters.hu Kft-nél mindenki mosollyal dolgozik. Technológiájukkal mindenre nyomtatnak. A Sooters.hu Kft. ügyvezetőjével Gorzó Pállal beszélgettünk! A tapasztalat minden döntés meghozatalánál aranyat ér, vallja az ügyvezető!

– Mikor döntöttél úgy hogy vállalkozó leszel, és miért a vállalkozói létet választottad?
– A Sootersfoto Kanadai Magyar vegyesválallatnál vezetőként irányítottam több kereskedelmi egység munkáját, de egyre jobban zavart, hogy az anya cég nem nyit az online piac felé és nem ismeri fel, hogy a világ változik, az ügyfelek igényei változnak,  új termék és szolgáltatás fejlesztésre van szükség. Én fantáziát láttam az online kereskedelemben és szolgáltatásban, erre belevágtam. Éreztem ugyan a hatalmas kockázatot, de tudtam, végigvihetem elképzeléseimet.

Szeretnél a legsikeresebb fiatal vállalkozók közé tartozni, és a Szigeten is velünk tartani?

(Nézd meg mi jár tagságoddal, ha a legsikeresebb fiatal vállalkozók közé csatlakozol)

– Mi a fő profilotok? Mivel foglalkoztok? Mi az, amiben igazán jók vagytok, mi teszi a vállalkozásodat egyedivé?
– 2016 év végéig főleg végfelhasználókat szolgáltunk ki, a fényképekből, képekből készíthető termékek legnagyobb választékával, és mindezt Online, kényelmes rendelési lehetőséget biztosítva vásárlóinknak. Szolgáltatásainkkal segítünk abban, hogy vásárlóink boldogságot csempésszenek szeretteik életébe, hísz mindenki ismeri azokat a meghitt nosztalgikus pillanatokat, amikor az ember újranézi az egész évben elkészített családi fotókat vagy az abból készült fényképes termékeket. Remek ajándékok és egyre többen ismerik fel azt, hogy ezzel érzéseket is ajándékoznak. Az évek során egyre több céges megrendelés, megkeresés érkezett és egyedi új igény. Ez alapján azt a következtetést vontuk le, hogy a cégek többségének három fontos prioritás van amikor rendezvényre készülnek vagy céges partnereik, megajándékozására:

-újszerű egyedi termékre van szükségük, nem a megszokott sablonos reklámajándékra

-kis darabszám esetén is optimális maradjon az ár/érték arány,

-a gyorsaság, hisz sokszor vannak olyan helyzetek amikor azonnal szükség van megoldásra

2017-ben bevezetett technológiánkkal, környezetbarát és rendkívül tartós megoldással mindenre nyomtatunk. Hozhatja az ügyfél a terméket,  akár extrém tárgyakat is nyomtatunk, logózzuk, feliratozzuk, egyedivé tesszük. Az eddigi  promóciós technológiákkal ellentétben, itt  nincs film, szita költség, több napos várakozási idő, egy darabot is rendelhet, kis darabszám esetén is optimális marad az ár/érték arány. A klasszikus tollak, bögrék, golflabda rendelések mellett, lakberendezési tárgyakra, fára, íjakra, fegyverekre, téglára, betonra,  is érkeznek a megrendelések. Mint a legtöbb cég mi is, kiemelt figyelmet fordítunk a ügyfeleink kezelésére, legyen az nagy vagy kicsi megrendelő. Ezzel a stratégiával tudtunk lépést tartani a külföldi multinacionális cégekkel.

– Reklámajándék. Mi motivált hogy itt próbáld ki magad? Hogy látod te a reklámajándékokkal foglalkozó vállalkozások helyzetét?

– A reklám ajándék terület, az általunk már korábban végzett szolgáltatáshoz, nyomtatáshoz kapcsolódik, melyben tapasztalatunk van. Egy nagyon erős piac, sok szereplős tapasztalt cégek vannak jelen, így kihívást jelent számomra.

– Ha tanácsot, és tippeket kellene adnod fiatal vállalkozóknak, akkor miket mondanál? Melyek a legfontosabb tanácsaid?

– A kitartásra buzdítanám őket és egy fontos üzenetem lenne számukra. Kérdezni, kérdezni, kérdezni! Meg kell tanulni jó kérdéseket feltenni és a válaszokat meghallgatni, értelmezni.

Ha bizonytalanok bármiben, ne szégyeljenek kérdezni. A tapasztalat  minden döntés meghozatalánál aranyat ér. Úgy gondolom, remek lehetőség a FIVOSZ mentor programja és mindig kell egy mentor.

Vállalkozol és még nincs mentorod? A FIVOSZ és a BossConnect elindította a Mentor Programot, melyben 80 mentor közül választhatsz. Mentorjaink sikeres cégeket, akár/milliárdos cégeket vezetnek. Részletek itt!

– Ha jól tudom más, például turisztikai területen is tevékenykedtek? Bemutatnád pár szóban?

– Igen ez egy újszerű, érdekes turisztikai projekt, melyet több Minisztérium is támogat, köztük a Hungarikumokért felelős államtitkárság is. A www.viago.hu oldalon érhető el. ViaGo projektet a gamifikációra építettük, az emberekben elemi szinten létező versenyszellemre, explorációs élményre, kíváncsiságra, a játék iránti szenvedélyre. Kifejezetten fontos a felnövekvő fiatal generáció esetében, hiszen ők gyakorlatilag számítógépes játékokon nőttek fel. Több kutatás is igazolja, hogy a látogatók/turisták elsősorban élményeket és emlékeket keresnek, hiszen a kiállított tárgyak önmagukban kevésbé vonzzák őket, ezért is javasoljuk, hogy Magyarorszságot, például a fontosabb történelmi helyszíneket és  hungarikumokat, az általunk javasolt játékon keresztül ismertessük. A ViaGon elkészített különböző hazai és erdélyi továbbá a határontúli magyarlakta régiókhoz köthető, változó tematikájú és nehézségű kalandok teljesítése után, pontok és elismerések járnak.  A Magyarországon amúgy is népszerű, nagyobb kereskedelmi láncok által promotált pontgyüjtő játékoknál pénzünkért kapunk pontokat, míg a ViaGo- nál a teljesítményt díjazzuk. A kalandokba a szállásadó, programszervező partnereket is bevonjuk, így a résztvevők az oldalon keresztül foglalhatják le a szállást, vagy vásárolhatják meg az adott eseményre a jegyet. Új fejlesztéseinket folyamatosan frissítjük és hamarosan elindulnak a kampányaink, így egyre többen ismerhetik meg a ViaGo-t. Arra bíztattok mindenkit, hogy merjék élvezni az életet és töltsék izgalmakkal teli kalandokkal szabad óráikat.

Szeretnél a legsikeresebb fiatal vállalkozók közé tartozni, és a Szigeten is velünk tartani?

(Nézd meg mi jár tagságoddal, ha a legsikeresebb fiatal vállalkozók közé csatlakozol)

Szeretnél a legsikeresebb fiatal vállalkozók közé tartozni? Vállj te is FIVOSZ taggá! Itt vannak a részletek!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency