Főoldal Hírek FIVOSZ Garden Party – június 29-én – 90 ügyvezetővel, és Veled!
FIVOSZ Garden Party – június 29-én – 90 ügyvezetővel, és Veled!
0

FIVOSZ Garden Party – június 29-én – 90 ügyvezetővel, és Veled!

0
0

Gyere és ismerd meg tagtársaidat, építs kapcsolatot akár 90 ügyvezetővel a FIVOSZ Garden Partyn! A tavalyi nagy siker után, idén újra megrendezzük a FIVOSZ legnagyobb nyári network eseményét a Római Parton. A Garden Party egy életérzés új szintje, amelyet FIVOSZ tagként élhetsz át június 29-én. 

A tavalyi nagy siker után, idén újra megrendezzük a FIVOSZ legnagyobb nyári network eseményét a Római Parton. A Garden Party egy életérzés új szintje, amelyet FIVOSZ tagként élhetsz át június 29-én.

Helyszín: aHely 

Római Part: 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 31/a 

Időpont: június 29. (csütörtök) 18:00 

JELENTKEZZ IDE KATTINTVA!

Exkluzív kapcsolatépítés, napsütés, pázsit, csillagos este, dunapart, üzlet és tudás. Gyere és ismerd meg tagtársaidat, hogy céged szárnyra kapjon!


Kiknek szól?
FIVOSZ tagoknak (céges és magánszemély tagoknak egyaránt), akik növekedni szeretnének és kiválóvá válni saját területükön. Illetve várjuk külsős vendégként azokat a fiatal vállalkozókat és vállalkozni vágyókat, akik meg szeretnék ismerni a FIVOSZ életérzést. (Külsős vendégként 5000 Ft + ÁFA a részvételi díj, mely tartalmazza az egész estén, szekció beszélgetéseken való részvételt és a kapcsolatépítés lehetőségét.)

Program

17:30-18:00 Welcome on the Garden Party: 

kezedben egy finom itallal már indul is a networking, miközben cool lounge zene szól

18:00-18:15 FIVOSZ tagok legújabb lehetőségei:

Dr. Kovács Patrik alapító elnök elárulja milyen újdonságokkal várunk a következő hónapokban

18:15-18:30 Summer minutes: 

A hűsítő Duna mellett kiderül, hogy miért lesz különleges a mai estéd

18:30-20:00 Meglepetés popup, azonnal fejlődsz (az asztalok között átjárást biztosítunk, így mindegyikbe belehallgathatsz)

Gasztro újdonságok, fejlődés, üzlet – 3 meglepetés popup asztal, ahol kötetlenül 3 különböző üzleti témát járunk körbe

Gasztro és kapcsolatépítés pop-up:  (MAX 40 FŐ)
Rétfalvi-Kurucz Alexandrával, Oszlánczi Rékával, Oltványi Zsolttal, Csatári Patrikkal
Ha gasztro üzleted van, vagy most indítanál gasztro vállalkozást itt a helyed, ismerd meg a FIVOSZ vendéglátós cégeit, keress potenciális beszállítót, fejlődj velünk!

Finanszírozás – hitel pop-up: (MAX 40 FŐ)
Bővítés miatt céges hitel felvételén gondolkozol, esetleg jelenlegi hitelkeretednél szeretnél jobb konstrukciót?
Segítünk, hogy reálisan lásd milyen rövidtávú lehetőségeid vannk!

FIVOSZ – MENEDZSER Szövetség – Ösztöndíj program – Lépj biztos lábakkal a fejlődés útjára!
Szintent lépnél vállalkozásoddal? Szakembereink összesen több, mint 10 milliárd Ft össz árbevételű cégeket vezetnek, segítenek a szintlépésben!

Boros Péter – tulajdonos – KÖMI Kft.
Borbély Zoltán kereskedelmi igazgató –  ALD Automotive Kft.
Bartók János igazgatósági tag – Ergo Életbiztosító Zrt. 

20:00-20:30 FIVOSZ-os Guinness rekorder, aki átkajakozta az óceánt

Szabó Norbert Ádám elárulja, hogyan élte túl a cápákkal való találkozást, Gál József pedig a sikerhez vezető útról beszél

21:00-21:20 Tombola

21:20 – 24:00  Finom hölgyek, elegáns urak ismerkedése

kötetlen beszélgetés és kapcsolatépítés egy finom koktél, frissítő mellett, azokkal a FIVOSZ tagokkal, akiket személyesen megismertél és esti buli a Club Cocomo – Balatonfüred támogatásával.

Az estéd és a nyarad itt pörög fel igazán! Ugye találkozunk?

JELENTKEZZ IDE KATTINTVA!

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency