Főoldal Hírek A növekedés csapdái – 2017 – A növekedésben lévő vállalatok éves tanácskozása
A növekedés csapdái – 2017 – A növekedésben lévő vállalatok éves tanácskozása
0

A növekedés csapdái – 2017 – A növekedésben lévő vállalatok éves tanácskozása

0
0

A növekedés öröm, siker, de gond és veszély is egyszerre. Nagyot lehet ugrani, de nagyot lehet bukni is, ha nem tudjuk a növekedést folyamatosan menedzselni. A növekedés tempójának követése nem csak a gyorsan növekvő cégek kihívása! Erről szól a Piac & Profit konferenciája, melyre FIVOSZ tagként kedvezményesen regisztrálhatsz! 

A FIVOSZ tagjaként, partnereként a Piac & Profit A növekedés csapdái – 2017 konferenciára egyedi, kedvezményes részvételt biztosít, ugyanis a FIVOSZ a Piac & Profit konferenciák állandó Szakmai partnere. A konferencia kedvezményes részvételi díja: 12.000 Ft+Áfa! Kérjük, a regisztrációkor a kedvezmények közül ezt jelöld meg: FIVOSZ kedvezmény!

Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 173. 3. emelet

Időpont: 2017. szeptember 14. csütörtök. 9.00−17.30

Szeretnél részt venni több hasznos konferencián? Lépj be a FIVOSZ közösségébe, és új lehetőségek nyílnak meg előtted! 

A növekedés tempójának követése nem csak a gyorsan növekvő cégek kihívása! Részletes program, gazdag témaválaszték!

Miről szólunk?

A növekedés öröm, siker, de gond és veszély is egyszerre. Nagyot lehet ugrani, de nagyot lehet bukni is, ha nem tudjuk a növekedést folyamatosan menedzselni. A növekedés tempójának követése nem csak a gyorsan növekvő cégek kihívása! Várjuk a konferencián, ha meg szeretné ismerni a legújabb szemléleteket, gyakorlatokat, módszereket. Sok, a növekedést sikeresen menedzselő cég példájából is meríthetünk új ötleteket, gondolkodásmódot. Tanuljunk egymástól!


Kinek hasznos

A fejlődésben, növekedésben levő kisvállalatok, a középvállalati mérettel éppen ismerkedő, vagy éppen a nagyvállalati méretekbe növő cégek vezetőinek, döntéshozóinak.

Témák: 

A növekedés hazai gazdaságpolitikai környezetének változása.
 Arra növekedjünk, amerre a világ halad. Világtrendek.
 A teremtő vezetés, a 21. század cégeire optimalizálva.
 Organikus vagy felvásárlásokkal történő cégnövekedés.
 Piaci trendek és konkurencia figyelése, a technológia fejlődés követése
 Az okos adatok szerepe a nyereséges növekedésben.
 Az erős fejlődési tempó kordában tartásának titka.
 Növekedés új külpiacok meghódításával.
 Növekedjünk innovációval! Vegyük át a startupos módszereket!
 Ha kidől az alapító. Cégutódlás.
 Cégpéldák – beszélgetések
 Családban marad. Folyamatos fejlesztés generációk együttélésével
És még sok téma….

Meghívott előadó szervezetek, cégek: Pomázi Gyula (NGM), Vértes András (GKI), Borbély László (SPA), Kővágó János (Grandt Thornton), Jagodics Tamás (Cégmenedzser), Keleti József (Bisnode), Bohner Tamás (Drukka), Gyaraki József (Regio), Szabó Zoltán (Ghibli), Gyurácz Németh Iván (M27 Absolvo), Virágh Rajmund (Hammel & Hochreiter) Deák Dóra (Biofilter), Szabó Lajos, (iData).

Lásd bővebben előadókkal a programpontra kattintva! REGISZTRÁCIÓ

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency