Főoldal Régiók Vezetőségi ülés keretein belül kerültek átadásra az új, illetve megújított kinevezések
Vezetőségi ülés keretein belül kerültek átadásra az új, illetve megújított kinevezések

Vezetőségi ülés keretein belül kerültek átadásra az új, illetve megújított kinevezések

0
0

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) az elmúlt hónapokban jelentős szervezeti fejlődésen ment keresztül. Ennek eredményeképp már 12 vármegyében és 14 bizottságban dolgoznak azon a kinevezett tisztségviselők, hogy a fiatal vállalkozóknak információt, lehetőségeket közvetítsenek és szakmai programokat valósítsanak meg. Ez volt az egyik napirendi pontja a január elején megszervezésre került vezetőségi ülésünknek az ezévi tervek mellett.

 

  • Célunk, hogy támogassuk a fiatal vállalkozókat új lehetőségek felkutatásában és szakmai fejlődésükben.

 

ÜZLET, FEJLŐDÉS, KÖZÖSSÉG – fivosz.hu!

 

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency