Főoldal Partnereink Női bizottságunk részéről született újabb stratégiai együttműködés
Női bizottságunk részéről született újabb stratégiai együttműködés

Női bizottságunk részéről született újabb stratégiai együttműködés

0
0

Január 16-án fontos lépés történt! A Womanext Egyesület képviseletében Porkoláb Gyöngyi, az Egyesület elnöke és a FIVOSZ Női Bizottsága képviseletében Inotay Petra, a Bizottság elnöke stratégiai együttműködési megállapodást írt alá.

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy ez az együttműködés hivatalos formát is öltött.

“A FIVOSZ női bizottsága büszke arra, hogy a Womanext-tel együttműködve új lehetőségeket tudunk teremteni a magyar női vállalkozók számára. Ez az együttműködés nem csak a jelenlegi vállalkozókat segíti, hanem azokat a fiatal női tehetségeket is inspirálja, akik a jövő vállalkozói lesznek,” mondta Inotay Petra, a FIVOSZ Női Bizottságának elnöke.

Együttműködésük reményt és inspirációt ad a jelenlegi és jövőbeli női vállalkozóknak!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency