Főoldal Tagtol vedofelszerelesek.hu – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
vedofelszerelesek.hu – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
0

vedofelszerelesek.hu – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

0
0

Ha szeretnél hasznos munkaruházati költséget vállalkozásodnak, akkor Őket mindenféleképpen meg kell keresned! Minőségi, közép és felső kategóriás termékek várnak rád, ahol ráadásul sokat beszélgetnek a vásárlókkal, hogy azok a legjobb döntést hozzák. Ezt ki kell próbálnod! Mindenképp! 

Ha szeretnél hasznos munkaruházati költséget vállalkozásodnak, akkor Őket mindenféleképpen meg kell keresned! Minőségi, közép és felső kategóriás termékek várnak rád, ahol ráadásul sokat beszélgetnek a vásárlókkal, hogy azok a legjobb döntést hozzák. Ezt ki kell próbálnod! Mindenképp! Vásárlóik ezért szeretnek hozzájuk járni, mert ők nem az átlag bolti mentalitás képviselik! Keresd őket Te is!

Web: http://vedofelszerelesek.hu/
Mobil: +36-30-456-8418
Tel/fax: +36-1-291-8466
Cég: Tisza’97 Kft.
Üzletek: 1181 Budapest, Üllői út 339-343. 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency