Főoldal Tagtol FIVOSZ tag: Global Development – webfejlesztéstől az online marketingig – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
FIVOSZ tag: Global Development – webfejlesztéstől az online marketingig – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
0

FIVOSZ tag: Global Development – webfejlesztéstől az online marketingig – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

0
0

A webfejlesztés gyakran tűnhet ördöngösségnek, hát még az online csatornák marketing célú kihasználása, Mi pedig ehhez igyekszünk segítséget nyújtani ügyfeleinknek. Célunk az, hogy az első tárgyalástól a weboldalak átadásáig és karbantartásáig olyan biztonságos hátteret szolgáltassunk, aminek láttán az ügyfél kényelmesen hátradőlhet, hisz ránk bízhatja vállalkozása weboldalának megalkotását és marketing tevékenységét is. 

A Global Development8 lelkes fiatalból álló csapata azért dolgozik egyre keményebben, hogy olyan verhetetlen minőségű és árkategóriájú webes szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek, amelyek segítségével könnyedén növelhetik vállalkozásuk bevételét és még sikeresebbé válhatnak általa.

Célunk az, hogy az első tárgyalástól a weboldalak átadásáig és karbantartásáig olyan biztonságos hátteret szolgáltassunk, aminek láttán az ügyfél kényelmesen hátradőlhet, hisz ránk bízhatja vállalkozása weboldalának megalkotását és marketing tevékenységét is.

A weboldalkészítés hobbinak indult, majd az egyre szaporodó megkeresések rámutattak arra, hogy erre meglehetősen nagy igény van a vállalkozói szférában. Ez szükségessé tetté a bővülést, és az addigi 1 személyes tevékenységből 4 fős csapat jött létre.

A Global Dent családi vállalkozásból tehát kinőtt a Global Development névre keresztelt részleg, szolgáltatás. A webes fejlesztésekkel és karbantartással, valamint marketinggel kiegészített tevékenységi körök lehetővé tették a Global Development csapata számára, hogy felmérjük a piacot, tapasztalatszerzés közben fejlődjünk, és megtaláljuk azt az irányt, ami a leginkább megfelel a hosszú távú céljainknak. 2016 szeptemberétől a team folyamatosan bővült, közben több rendezvényen és tréningeken jelentünk meg, majd 2017 februárjában értük el mai, 8 fős létszámot. Ma már képesek vagyunk ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtani, az online megjelenésben és reklámozásban egyaránt.

Szolgáltatásaink közé tartozik a weboldalak fejlesztése, karbantartása, grafikai munkák készítése és az online marketing is. Ezenfelül segítséget nyújtunk a keresőoptimalizálásban és a webergonómia területén is. Mint látható, célunk az, hogy teljes egészében lefedjük az összes tevékenységet, amely egy weboldal sikeres elindításához és működtetéséhez szükséges.

Global Development
Tel: +36303481121 

 

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency