Főoldal Kiemelt hírek Vállalkozz Zuglóban – Vállalkozom, tehát vagyok!
Vállalkozz Zuglóban – Vállalkozom, tehát vagyok!

Vállalkozz Zuglóban – Vállalkozom, tehát vagyok!

0
0

Kerületi középiskolásoknak tartottak előadásokat ifjú vállalkozók a Rózsa Művelődési Házban Vállalkozom, tehát vagyok címmel. Azzal a céllal szervezte meg az önkormányzat és a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) az előadás-sorozatot – októberben 6-án és 13-án –, hogy a pályaválasztás előtt álló diákoknak ötleteket adjanak életük döntő lépéseihez.

Megtelt érdeklődő középiskolásokkal a művelődési ház nagyterme, ahol a rendezvényt Galgóczy Zoltán alpolgármester nyitotta meg ezekkel a szavakkal:

– Fontosnak tartjuk, hogy megmutassuk a kerületünkben élő fiataloknak, milyen lehetőségek vannak a munkaerőpiacon, amikor majd választás előtt állnak. Ezért hívta életre az önkormányzatunk a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségével közösen ezt a fórumot, amelyen sikeres vállalkozók tartanak előadásokat. És nem véletlenül adtuk azt a címet, hogy Vállalkozom, tehát vagyok, mert ti is bátran vállalkozzatok! 

A biztatás után Békési Brigitta közgazdászt hallgathatták meg a diákok. A csinos ifjú hölgy egy új mozgásformát talált ki, amelyre később Beautyrobic nevű vállalkozását építette.

– Egyetemi tanulmányaim mellett indítottam el a vállalkozásomat és alapítottam meg a cégemet, amely fokozatosan lett sikeres – mondta. – Emlékszem, az első foglalkozáson alig voltunk páran, inkább csak a barátnőim jelentek meg. Türelem és kitartás kell ahhoz, hogy sikeresek legyetek.

A másik előadó, Szántó Ferenc szintén közgazdász-végzettségű, ő értékesítőket képez, és motivációs előadásokat tart rendszeresen.

– Fontos – hangoztatta –, hogy konkrétan határozzátok meg a céljaitokat, mert csak akkor tudtok sikeresek lenni. Az is nagyon lényeges, hogy milyen emberekkel veszitek magatokat körül, kik inspirálnak benneteket.

A jó tanácsok mellett a cégeikről is részletesen beszéltek az előadók. Inotay Petra, a FIVOSZ női bizottságának elnöke elmondta lapunknak, hogy az önkormányzat kereste meg a szövetséget, és örömmel jöttek a kerületbe, hogy a helyi fiatalokat motiválják céljaik elérésében, jövendő vállalkozásaik elindításában.

bp18.hu, Temesi László

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency