Főoldal Kiemelt hírek Újabb elismeréssel tüntették ki Károlyi Lászlót, a Legrand Zrt. vezérigazgatóját!

Újabb elismeréssel tüntették ki Károlyi Lászlót, a Legrand Zrt. vezérigazgatóját!

0
0

A 2017.október 12. napján megtartott üzleti ebéden a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) 10 éves jubileumi évfordulója alkalmával általa alapított Fenntartható jövőért díjak első nyerteseit is ünnepelte. A Változásvezetői díj egyik nyertese a zsűri döntése alapján Károlyi László, aki széles körben elismert kreatív, rendszerszemléletű és humánus vezetőként új üzleti modellt fogalmazott meg. Aktívan részt vesz a leendő gazdasági vezetők menedzsment és etikai területen történő képzésében. Vezetése alatt a Legrand Zrt. elsőként csatlakozott a fenntartható vállalati működést célzó számos kezdeményezéshez.

A BCSDH igazgatója a díjjal kapcsolatban elmondta: „Ezt a komplex díjat azért hoztuk létre, hogy elismerjük, és széles körben bemutassuk a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményeket. Ezzel is előmozdítva és növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását a fenntarthatósági célok teljesítésében.”

Az új, komplex szemléletű díjat három kategóriában hirdették meg: Változásvezető, Üzleti megoldás és Vezető nő kategóriákban.

A Változásvezetői díj egyik nyertese a zsűri döntése alapján Károlyi László, aki széles körben elismert kreatív, rendszerszemléletű és humánus vezetőként új üzleti modellt fogalmazott meg. Aktívan részt vesz a leendő gazdasági vezetők menedzsment és etikai területen történő képzésében. Vezetése alatt a Legrand Zrt. elsőként csatlakozott a fenntartható vállalati működést célzó számos kezdeményezéshez.

Károlyi Lászlóról sokan tudják, hogy a vállalat vezetésén felül szakmai szövetségekben vállal feladatokat, mentorál, előadásokat tart az ország különféle egyetemein, és nem utolsó sorban a napokban került a könyvesboltok polcaira immár harmadik, átdolgozott kiadású könyve az Üzleti kaméleon – Hogyan legyünk sikeres menedzserek? címmel. A könyvben leírt „üzleti kaméleon” filozófia tükrözi a Változásvezetői díj kiíróinak célját is, azaz a hatékony és eredményes működés és a lehetőségekhez történő alkalmazkodás művészetét. Károlyi László szerint a kulcs az ember, az üzleti logikában gondolkodó menedzser. Véleménye szerint az eredményhez és hatékonysághoz nem gépek, nem is csak pénz, hanem jó vezetői döntések és egy jó csapat kell.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency