Főoldal Egyéb Nagy sikerrel zárult! – FIVOSZ Konferencia
Nagy sikerrel zárult! – FIVOSZ Konferencia

Nagy sikerrel zárult! – FIVOSZ Konferencia

0
0

Ismét óriási nézettsége volt a Június 2-án megrendezésre kerülő Online Fivosz Konferenciának! Több 1000 néző tartott velünk a havi rendszereséggel tartott online FIVOSZ eseményen! Minden alkalommal érdekes, vállalkozókat érintő, fejlődésüket szolgáló témákat ölelünk fel.

Sok szeretettel várjuk a vállalkozó, vállakozás iránt érdeklődőket!

ONLINE FIVOSZ Konferencia

Június 2. 18:00

A végtelenbe és tovább!

Az űr rejtelmes világa és az internet slágerei TikTok vs. Instagram! Ha érdekelnek ezek a témák mindenképp tarts velünk és előadóinkkal, a méltán ismert Kajdi Csaba „Cylával” és dr. Sárhegyi Istvánnal, Űr Bizottságunk elnökével.

PROGRAM


18:00 – 18:05
Köszöntő

18:05 – 18:20
Határ a csillagos ég, mi hír az űrben! Lehetőségek, helyzetkép a jövőből
dr. Sárhegyi István – elnök, FIVOSZ Űrbizottság 

18:20 – 18:40
Online térhódítás 2020 – irány a virtuális világ – TIK TOK vs. Instagram
Kajdi Csaba – influenszer – tulajdonos, Visage Model Management

A konferencia Facebook oldalunkon lesz elérhető!

Csatlakozz hozzánk Facebook oldalunkon!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency