Főoldal Egyéb Vállalkozónők a koronavírus idején
Vállalkozónők a koronavírus idején

Vállalkozónők a koronavírus idején

0
0

VÁLLALKOZÓNŐK A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY IDEJÉN MAGYARORSZÁGON

A HÉTFA Kutatóintézet kutatást végez annak érdekében, hogy jobban megismerje a vállalkozónők helyzetét a koronavírus-járvány alatt. A kutatásban vizsgáljuk a járvány hatásait a cégek működtetésére, és azt, hogy a vállalkozónők milyen nehézségekkel szembesülnek most a vállalkozói és családi szerepeik összeegyeztetése során.   

A kérdőív kitöltése kb. 8-10 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, az adatok kezelése, feldolgozása az adatvédelmi kötelezettségek és vonatkozó jogszabályok betartásával történik.

A kérdőív megválaszolására azokat kérjük, akik nőként egy Magyarországon működő vállalkozás tulajdonosai vagy résztulajdonosai, vagy önfoglalkoztató vállalkozónők, függetlenül attól, hogy jelenleg működik-e a cég vagy sem.
A kérdőívre június 5-ig várjuk a válaszokat.

A kérdőív kitöltői közt 5 db 10 000 Ft-os könyvutalványt sorsolnak ki. Ha szeretne részt venni a sorsoláson adja meg a kérdőív végén az elérhetőségeit.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency