Főoldal Hírek Magyar kézbe került a nemzetközi KKV fejlesztés
Magyar kézbe került a nemzetközi KKV fejlesztés

Magyar kézbe került a nemzetközi KKV fejlesztés

0
0

A VOSZ Társelnökét, a FIVOSZ Elnökét, Kovács Patrikot választották meg a KKV és Vállalkozási Bizottság elnökének az OECD Gazdasági Tanácsadótesületében (Business at OECD).

A Párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 37 tagországa a globális GDP 65%-át termeli és egyre nagyobb hangsúlyt fektet a KKV-k helyzetére, különös tekintettel a Koronavírus okozta nemzetközi helyzetben. 

Az OECD mellett működő Gazdasági Tanácsadótestület feladata a globális szakpolitika alkotás támogatása és az üzleti élet hangjának érvényesítése ezekben a folyamatokban.

Kovács Patrik a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége)  képviseletében, magyar szakemberként közel egy évtizedes francia vezetés után veszi át a  bizottság elnökségét.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency