Főoldal Hírek Új tagunk – Egrid Kft!
Új tagunk – Egrid Kft!

Új tagunk – Egrid Kft!

0
0

Melyik a legjobb bőrápoló termék a számodra? Elgondolkoztál már azon, hogy az újonnan vásárolt szemkrém ténylegesen javuló hatást produkál vagy másnap minden probléma vissza tér majd?

Most képzeld el, hogy van egy saját, otthoni szépség tanácsadód. Egy rendszer, amely felméri a bőröd állapotát, tanácsot ad, hogy a meglévő bőrápolási termékeid közül melyiket használd, kiegészítve a terméket használók véleményével. Ráadásul még arra is ad tanácsot Neked, hogyan érheted el a kívánt fitnesz és súly célokat?

Pontosan ezt képzeltük el mi is. 3 év intenzív kutatás és fejlesztés után örömmel mutatjuk be a HiMirrort. Egy olyan utazásra invitálunk Téged, ahol nem fogsz többé „rossz” termékekre költeni.

A HiMirrornál úgy gondoljuk, hogy a bőrápolásnak tapasztalatokon és tudományos elemzéseken kell alapulnia, nem pedig a hirdetések hamis ígéretein. A HiMirror olyan tanácsokat és javaslatokat nyújt a termékekkel kapcsolatban, amelyeket a Te bőrödhöz hasonló bőrrel rendelkező emberek használnak. Ezeket az adatokat az anonim, felhőalapú Big Data rendszerünkön keresztül gyűjtjük be.

A legjobb bőrgyógyászokkal és fitnesz szakemberekkel konzultáltunk, hogy a legjobb bőr – és fitnesz elemzéseket és tanácsokat adhassuk Téged. Segítünk nyomon követni a bőrápoló és életmód rendszereket, amelyek havi elemzéseket készítenek a számodra, hogy a legjobb eredményt érhesd el.

A HiMirror nyomon követi az otthon lévő összes termékét és emlékezteti, hogy melyik szem vagy arckrémre van szüksége most a bőrének.

A HiMirror olyan, mint a saját 24/7-es szépségtanácsadója, amely hasznos szépség-, egészségügyi és fitnesz tippekkel látnak el Téged, valamint hasznos videókat és cikkeket is ajánl. A jövőben tervezzük, hogy bővüljön a szolgáltatás a divatvilág híreivel és az okos tükör a legújabb divat trendekről is tájékoztatást tudjon nyújtani a használóinak.

  • Saját kameráján keresztül elemzi és felméri bőrünk állapotát!
  • Nyomon követi, milyen hatással van az arcbőrre az adott bőrápolási termék és visszajelzést ad a hatásáról.
  • A mérései alapján a legjobb bőrápolási termékeket ajánlja az arcbőrödnek megfelelően.
  • Beszkennelhetjük a bőrápolási termékeinket és figyelmeztet ha kifogyóban van az adott készítmény, sőt újakat is ajánl helyett ha az eddig használtat úgy véli, hogy nem segített a bőrünkön.
  • A kibővített valóság segítségével előre megnézhetjük, hogyan áll majd rajtunk egy smink.
  • Zenét hallgathatunk rajta Spotify-on, videókat nézhetünk YouTube-on és a Messenger üzeneteinket is ellenőrizhetjük sminkelés közben.
  • 5 különböző világítási környezetet reprodukál.

KERESS MINKET

KERESS MINKET

www.himirror.hu

 30/527-7044

 [email protected]

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency