Főoldal Tagtol Új tagunk a Master Beton!
Új tagunk a Master Beton!

Új tagunk a Master Beton!

0
0

Vállalkozásunk 2018. évben kezdte meg a Bitu Master zsákos hidegaszfalt kátyúzó keverék forgalmazását. Kereskedelmi tevékenységünk döntő többségben önkormányzati területen  kezdtük el majd építőanyag kereskedelemmel bővítettük ki, aminek köszönhetően Magyarországi viszonylatban több mint 100 tüzépre sikerült eljuttatnunk termékünket, köztük olyan hálózatokba is sikerült bejutnunk, mint a HUFBAU vagy az Alföld Tüzép Hálózat és a STAVMAT hálózat.

Kis- és nagykereskedelmi mennyiségben kínálunk partnereink részére ezen kívül zsákos útszóró sót és csomagolt kiszerelésű egyéb kőzúzalékokat egyaránt.

Szakmailag  foglalkozunk továbbá útépítési, útfenntartási, mélyépítési munkák kivitelezésével; aszfaltkeverékek gyártásával és értékesítésével és egyéb mélyépítési munkafolyamatok komplex kivitelezésével egyaránt.

Az általunk forgalmazott terméket 2018 év eleje óta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. használja, továbbá egyéb kiemelt referenciáink közt szerepel például a Ferihegy Nemzetközi Repülőtér és a Kecskeméti Katonai Légibázis is.

Webáruházunk felületén keresztül bárki megvásárolhatja termékeinket , ha a www.hidegaszfalt.com oldalon jár.

Elérhetőségeink:

www.hidegaszfalt.com

E-mail: [email protected]

Központi telefonszám:+36306630521

Önkormányzati  és építőanyag kereskedő Partnereinknek adott mennyiség felett ingyenes szállítási lehetőséget és kedvezőbb fizetési feltételeket tudunk biztosítani!

Üdvözlettel:

Kárász Tamás

ügyvezető

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency