Főoldal Hírek Új Pályázat: A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén (GINOP-2.1.8-17)
Új Pályázat: A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén  (GINOP-2.1.8-17)

Új Pályázat: A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén (GINOP-2.1.8-17)

0
0

Kedves Tagjaink,

Szeretnénk felhívni figyelmeteket a következő hitelpályázatra:

 

A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

(GINOP-2.1.8-17)

 

A pályázatok benyújtása 2017. december 11-én 12 órától 2018. szeptember 27-én 12 óráig lehetséges.

 

Támogatás célja

A Felhívás célja a hazai mikro, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése adaptív technológiai innovációs tevékenységek támogatásával. A Felhívás olyan eszközök, immateriális javak beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén a támogatást igénylő vállalkozásnál – új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, vagy – új vagy lényegesen módosított eljárás, technológia alkalmazására, piaci bevezetésére kerül sor.

 

Amennyiben a pályázat felkeltette figyelmed, keresd partnerünket, FIVOSZ partnereként a Goodwill Consulting Kft. áll rendelkezésetekre:

 

Budapesti iroda telefonszáma: 06-1-321-1173

Nyíregyházi iroda telefonszáma: 06-42-787-474

 

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency