Főoldal Kiemelt hírek Pozsonyi Piknik BKIK
Pozsonyi Piknik BKIK

Pozsonyi Piknik BKIK

0
0

Kedves Fiatal Vállalkozók !

 

A 10. alkalommal megrendezésre kerülő jubileumi Pozsonyi Piknik rendezvényen a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is részt vesz. A Kamarai sátor a Radnóti Miklós utcához közel, az Újpesti rakparton kerül felállításra. Elsődleges céljuk a budapesti vállalkozások népszerűsítése és segítése, így a sátorban a FIVOSZ tagok részére lehetőséget biztosítanak szórólapok elhelyezésére.

 

Amennyiben élni szeretnétek a lehetőséggel, úgy kérjük, hogy a kihelyezendő hirdetési anyagot 2018.08.31-én 14 óráig munkaidőben vigyétek be a XIII. kerületi Belvárosi- és pesti Szolgáltató Irodába.

Címe: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 40 (Újpesti rakpart sarok).

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency